Nufilmuota, kaip jaunuolis smogė Ispanijos premjerui

Incidentas įvyko premjerui vaikštant po Ponteverdą su Liaudies partijos, kuriai jis vadovauja, aktyvistais.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Incidentas įvyko premjerui vaikštant po Ponteverdą su Liaudies partijos, kuriai jis vadovauja, aktyvistais.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

PAP, ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 17, 2015, 7:34 AM, atnaujinta Sep 28, 2017, 10:56 PM

Trečiadienį Ponteverdos mieste Ispanijos šiaurėje buvo užpultas šalies premjeras Mariano Rajoy – 17 metų jaunuolis jam smogė į veidą kumščiu. Po to užpuolikas metėsi ant vieno iš vyriausybės vadovo asmens sargybinių.

Jaunuolis netrukus buvo sutramdytas ir nugabentas į policijos nuovadą.

Incidentas įvyko premjerui vaikštant po Ponteverdą su Liaudies partijos, kuriai jis vadovauja, aktyvistais. Šiame mieste praėjo didelė M. Rajoy jaunystės dalis. Užpuolikas prisiartino prie vyriausybės vadovo neva norėdamas pasidaryti su juo asmenukę.

Po šio išpuolio M. Rajoy savo „Twitter“ paskyroje parašė, kad jam nieko neatsitiko ir kad jis vyksta į La Korunjos miestą susitikti su rinkėjais.

Artimiausią sekmadienį Ispanijoje įvyks parlamento rinkimai. Apklausos rodo, kad M. Rajoy partija tikriausiai nugalės, bet negaus daugumos, kuri leistų savarankiškai valdyti. Svarbiausios rinkimų kampanijos temos – šalies ekonominė padėtis ir nedarbas. Šios problemos Ispanijai dabar yra opiausios.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.