Rusijos prezidentas ėmė liaupsinti skandalingąjį Donaldą Trumpą

Pamenate milijardieriaus Donaldo Trumpo svarstymus, kad šis puikiai sutartų su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu? Regis, ši simpatija yra abipusė. Ketvirtadienį per klausimų – atsakymų maratoną Rusijos lyderis pagyrė prezidento posto siekiantį verslo magnatą.

V.Putino ir D.Trumpo simpatija – abipusė.
V.Putino ir D.Trumpo simpatija – abipusė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2015, 9:52 PM, atnaujinta Sep 28, 2017, 6:24 PM

„Jis tikrai nuostabus ir talentingas žmogus. Dėl to negali būti jokių abejonių, – V.Putinas aiškino į spaudos konferenciją susirinkusiems žurnalistams. – Ne mūsų darbas spręsti apie jo galimybes, tai Amerikos rinkėjų darbas. Tačiau jis – absoliutus lyderis lenktynėse dėl prezidento posto“.

Pats D.trumpas ne kartą ir pats užsiminė norintis atitirpdyti įšalusius JAV ir Rusijos santykius, jei tik taps prezidentu.

„Aš su juo gerai sutarčiau, – anksčiau gyrėsi D.Trumpas. – Aš sutarčiau su daugybe pasaulio lyderių su kuriais mūsų šalis dabar nesutaria“.

Panašu, kad su D.Trumpu bendrauti norėtų ir pats V.Putinas.

„Jis teigia, kad nori judėti link naujo, daug stipresnio ryšio su Rusija. Kaip mes galėtume to nesveikinti?“, – šypsojosi V.Putinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.