Aktorė K.del Castillo bus apklausta dėl santykių su El Chapo

Meksikiečių aktorė Kate del Castillo kviečiama į apklausą dėl jos ryšių su

Aktorė K.del Castillo bus apklausta dėl santykių su El Chapo.<br>ViDA press nuotr.
Aktorė K.del Castillo bus apklausta dėl santykių su El Chapo.<br>ViDA press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-01-19 09:03, atnaujinta 2017-06-10 18:44

Aktorė spalį surengė tuo metu besislapsčiusio narkotikų kartelio lyderio ir Holivudo aktoriaus Seano Penno susitikimą. Jųdviejų pokalbis buvo išspausdintas žurnale „The Rolling Stone“. Prieš suplanuotą susitikimą Šiaurės Meksikoje K.del Castillo ir J.Guzmanas apsikeitė šimtais žinučių.

Narkotikų baronas buvo sulaikytas sausio 8 dieną, praėjus šešiems mėnesiams po jo pabėgimo iš sugriežtino saugumo kalėjimo Meksikoje. Bėglį šiauriniame Los Močiso mieste sulaikė šalies pajėgos. Meksikos valdžia svarsto išduoti „Neūžaugą“ Jungtinėms Valstijoms.

Būtent J.Guzmano pernelyg didelis žavėjimasis aktore K.del Castillo ir padėjo pareigūnams sučiupti nusikaltėlį. Pasak generalinio prokuroro Arely Gomezo, saugumo pajėgos sekė „Neūžaugos“ advokatą, kuris nuvedė jas pas S.Peną ir K.del Castillo.

J.Guzmanas norėjo, kad apie jį būtų sukurtas Holivudo filmas. K.del Castillo įkalbėjo „Neūžaugą“ susitikti su aktoriumi S.Penu, kuris, kaip nusikaltėliui sakė aktorė, gali padėti įgyvendinti šią svajonę.

„Aš neturiu lėšų, kad sumokėčiau už tai, ką dėl manęs darai“, – neva teigiama laikraščio „El Universal“ gautoje nusikaltėlio ir aktoriaus susirašinėjimo kopijoje.

Paneigdama gandus, kad tapo itin artima J.Guzmanui, K.del Castillo praėjusią savaitę „Twitter“ paskyroje pranešė papasakosianti savo istorijos pusę.

„Kaip ir tikėtasi, dauguma žmonių nusprendė manipuliuoti informacija ir išgalvoti nebūtas istorijas, kad atitrauktų mūsų dėmesį nuo realios problemos. Netrukus papasakosiu savo versiją“, – rašė aktorė.

Meksikos prokurorai pranešė, kad K.del Castillo, kuri šiuo metu yra JAV, bus apklausta Los Andžele esančioje ambasadoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.