Dubline lagamine rastas lavonas gali būti nužudytas lietuvis

Airijos policija pradėjo tyrimą dėl pietvakarių Dubline lagamine rasto žmogaus liemens be galvos. „Irish Mirror“ skelbia, kad šiurpiai nužudytas vyras gali būti lietuvis.

Dublino policija pradėjo įtariamųjų paiešką.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Dublino policija pradėjo įtariamųjų paiešką.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-01-19 13:42, atnaujinta 2017-06-10 17:40

Pareigūnai spėja, kad vyras buvo nužudytas per konfliktą kilusį vakarėlio metu, jo kūnas supjaustytas į gabalus, sudėtas į lagaminą ir įmestas į upę.

Šeštadienį į policijos komisariatą atėjusi moteris teigė mananti, kad tai gali būti jos partnerio kūnas.

„Moteris pranešė, kad jos vaikinas yra dingęs ir baiminosi, kad tai gali būti jo kūnas. Ji taip pat pateikė ir daugiau detalių apie vakarėlį, kurio metu galėjo įvykti šis konfliktas“, – skelbia šaltiniai policijoje.

Tyrėjai dabar mėgina nustatyti, ar kraupiai nužudyta auka yra lietuvis, patekęs į muštynes Kildere vykusiame vakarėlyje.

Tiriama versija, kad netyčia vyrą nužudęs kaltininkas supanikavo, supjaustė jo kūną, suvyniojo į plastiką, sukrovė į lagaminą ir įstūmė į kanalą.

Paniką esą išduoda ir tai, kad lagaminas buvo įstumtas į labai negilią kanalo vietą, kurioje jis buvo rastas jau po kelių valandų.

„Irish Mirror“ taip pat praneša, kad apie aukos liemenį buvo apvyniotas rausvas kaspinas. Lavono galva ir galūnės vis dar nėra rastos.

Pareigūnai spėja, kad kūnu buvo atsikratyta vėlyvą penktadienio vakarą arba šeštadienio paryčiais.

„Jeigu lagaminas būtų įstumtas į Lifio upę, kuri yra patvinusi, jį būtų nunešusi srovė ir niekas jo nerastų. Tačiau jie arba nežinojo, kur yra upė, arba tiesiog supanikavo ir įmetė jį į kanalą“, – svarstė šaltinis.

Policija prašė vietos gyventojų ir įmonių patikrinti savo stebėjimo kamerų įrašus, tikėdamasi, kad joje bus užfiksuota transporto priemonė, kuria kūnas buvo atvežtas iki kanalo.

Manoma, kad lietuvis, kurio kūnas galėjo būti rastas kanale, buvo tarp 20 ir 30 metų ir turėjo rudus plaukus.

„Žinome, kad vyras buvo nužudytas kitoje vietoje. Dabar siekiame surasti, kur ši vieta yra. Prašome visų apylinkių gyventojų patikrinti savo daiktus, ar jie po savaitgalio nėra padėti kitose vietose, ar jūsų kiemuose niekas nepasikeitė“, – prašė policijos atstovas Gerry Wallas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.