Sulaikytas pirmasis įtariamasis dėl lytinių nusikaltimų Kelne

[[ge:lrytas:lrytas:522562]]

Sulaikytas pirmasis įtariamasis seksualiniu priekabiavimu Kelne.<br>AP nuotr.
Sulaikytas pirmasis įtariamasis seksualiniu priekabiavimu Kelne.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2016, 7:03 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 7:10 PM

Vyras, kuris nebuvo įvardytas, savaitgalį buvo sulaikytas pabėgėlių prieglaudoje Kerpeno miestelyje, pranešė prokurorai. Jis, įtariama, priekabiavo prie moters ir pavogė iš jos mobilųjį telefoną.

Kelno policija šiuo metu atlieka tyrimą dėl 21 asmens – beveik visi įtariami ne dėl seksualinių nusikaltimų. Aštuoni šiuo metu yra įkalinti ir laukia teismo, nurodė miesto prokuroras Ulrichas Bremeris. Dauguma jų kaltinami vagystėmis.

Policijos duomenimis, iš viso 883 žmonės pateikė skundus dėl įvykių Kelne. Iš jų 497 moterys kreipėsi į pareigūnus dėl seksualinio priekabiavimo. Įtariama, kad Naujųjų metų išvakarėse buvo išprievartautos trys moterys.

26-erių alžyrietis buvo sulaikytas Kerpeno mieste, apie 30 km į pietvakarius nuo Kelno. Kartu su juo buvo suimtas kitas iš Alžyro kilęs 22-ejų vaikinas, įtariamas mobiliojo telefono vagyste.

Kelno valdžia ir šalies vyriausybė sulaukė didelio spaudimo keisti požiūrį į migraciją, kai paaiškėjo, kad daugybė iš Šiaurės Afrikos atvykusių pabėgėlių sistemingai kėsinosi į moteris Naujųjų metų išvakarėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.