Lenkijoje pranešta apie sunkvežimius su paslaptingu kroviniu

Žemutiniame Silezijos slėnyje esančio Kamena Gūros miesto gyventojas pareigūnams tvirtino, kad miesto požemiuose yra produkcijos salė, kurioje stovi keletas sunkvežimių su nežinomu kroviniu, praneša „tvn24.pl“.

Vyras teigia, kad po miestu yra salė, kurioje stovi penki sunkvežimiai su „nežinomu kroviniu“.<br>„AFP“/“Scanpix“ nuotr.
Vyras teigia, kad po miestu yra salė, kurioje stovi penki sunkvežimiai su „nežinomu kroviniu“.<br>„AFP“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 21, 2016, 4:46 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 1:06 PM

Vyras už šią informaciją neprašė jokio atlygio ir miesto rotušėje sakė, kad apie šiuos penkis sunkvežimius išgirdo praeito amžiaus šeštajame dešimtmetyje iš buvusio Vermachto kareivio. Esą šis kareivis karo pabaigoje padėjo slėpti sunkvežimius su paslaptingu kroviniu.

Vyras taip pat pateikė žemėlapį, tačiau jis nėra labai tikslus. Todėl valdžios atstovai teigė, kad imsis išsiaiškinti, ar po miestu gali būti paslėpti sunkvežimiai, ar jie jau priklauso kam nors kitam.

Vyras sakė, kad nėra tikras, kas galėtų būti sunkvežimiuose, nes tai yra „nežinomas krovinys“. Jis pageidavo išlikti anonimu ir teigė, kad nesitiki jokio atlygio.

Valdžios pareigūnai teigė, kad ištirs šią situaciją ir nepatarė Kamena Gūros gyventojams patiems ieškoti paslaptingojo krovinio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.