Belgijos premjeras antrą kartą tapo tėvu

Belgijos premjeras

Belgijos premjeras ketvirtadienį tapo tėvu antrą kartą. Charles'as Michelis ir jo gyvenimo partnerei Amelie Derbaudrenghien gimė mergaitė.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
Belgijos premjeras ketvirtadienį tapo tėvu antrą kartą. Charles'as Michelis ir jo gyvenimo partnerei Amelie Derbaudrenghien gimė mergaitė.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 22, 2016, 9:58 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 12:13 PM

„Mūsų mažoji Jeanne gimė. Ji jaučiasi puikiai, kaip ir Ameli“, – „Facebook“ paskyroje pranešė Ch. Michelis.

Belgijos premjeras atšaukė kelionę į Pasaulio ekonomikos forumą Davose šią savaitę, kad galėtų būti šalia savo mylimosios.

Apie A. Derbaudrenghien nėštumą sužinota spalį, kai pora lankėsi Baltuosiuose rūmuose. JAV prezidentas Baracksd Obama, stovėdamas šalia Charles'o Michelio, A. Derbaudrengjen ir žmonos Michelle, pajuokavo, kad jų kompaniją veikiausiai sudaro penki, o ne keturi asmenys. Atsakydama, Belgijos premjero draugė patvirtino naujieną.

Charles'as Michelis ir A. Derbaudrengjen kartu jau ilgiau nei septynerius metus. Ch.Michelis iš ankstesnių santykių turi 11-metį sūnų Maximilieną.

2014 metais užėmęs ministro pirmininko postą, Ch. Michelis tapo jauniausiu Belgijos premjeru per daugiau nei 170 metų. Praėjusį mėnesį jam sukako 40 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.