Darbdavius nužudžiusi ir sukapojusi auklė kalės 20 metų

Aukle dirbusi kinė Hui Zhang prisipažino nužudžiusi ir sukapojusi sutuoktinius, kuriems ji pranešė apie jų kūdikio mirtį. Tačiau moteris tvirtino tai padariusi tik gindama savo gyvybę, rašo „The Guardian“.

„Tai yra tiesa, aš nužudžiau juos ir gailėsiuosi to visą savo likusį gyvenimą“, – kalbėjo teisiamoji.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
„Tai yra tiesa, aš nužudžiau juos ir gailėsiuosi to visą savo likusį gyvenimą“, – kalbėjo teisiamoji.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 27, 2016, 7:14 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 3:15 AM

Paryžiaus teismas 34 metų auklei skyrė 20 metų kalėjimo bausmę už tai, kad ji nužudė ir sukapojo savo darbdavius Ying Wang ir Liangsi Xui, kai jų dviejų mėnesių kūdikis mirė jai jį prižiūrint. 

Hui Zhang prisipažino tai padariusi kilus barniui, kai tėvai sužinojo, kad jų berniukas numirė. Auklė teisinosi, kad tik gynėsi, nes dėl kūdikio mirties įsiutę tėvai puolė ją ir jos 34 metų vaikiną Te Lu su peiliu.

Te Lu, kuris taip pat buvo kaltinamasis, buvo išteisintas.

Teismo procesas prasidėjo antradienį, o per posėdį Hui Zhang prisipažino esanti kalta. 

„Tai yra tiesa, aš nužudžiau juos ir gailėsiuosi to visą savo likusį gyvenimą“, – kalbėjo teisiamoji. 

Pora buvo sugalvojusi pasiūlyti tėvams sumokėti už tai, kad jie nepraneštų apie vaiko mirtį. Jie pasikvietė tėvus pas save, tačiau jų planai pasisuko netinkama linkme, kai auklę puolę įniršę tėvai.

Nuteistosios vaikinas paliudijo, kad jis per susirėmimą prarado sąmonę ir be jos išbuvo visą laiką, kai Hui Zhang su elektriniu pjūklu pjaustė vonioje kūnus. Pjūklo garsą mergina mėgino nuslėpti įjungdama skalbimo mašiną. 

„Aš esu šio košmaro dalis, tačiau esu nekaltas,“ – teismui prisipažino Te Lu.

Kinė įgrūdo kūno dalis į šiukšlių maišus ir iššveitė visą savo butą. Vėliau jos vaikinas padėjo jai atsikratyti kūnų. Policijos teigimu, jie juos gabeno pėsčiomis arba viešuoju transportu iki Venseno miško rytinėje Paryžiaus dalyje.

Prokurorai abejojo, kad Hui Zhang tikrai nužudė kūdikio tėvus norėdama apsiginti bei teigė, kad nėra pakankamai įrodymų, kad jos vaikinas prisidėjo prie žmogžudystės.

Šis nusikaltimas išaiškėjo 2012 metų birželį, kai du bėgikai Venseno miške rado nupjautą koją. Po kelių dienų policijos šuo toje pačioje teritorijoje rado žmogaus liemenį, tačiau tolesnės kūnų paieškos buvo bevaisės. 

Prieš tai, kai pareigūnai spėjo nustatyti kūnų tapatybę, Hui Zhang ir Te Lu patys pasidavė policijai. Jie nurodė kitų kūno dalių vietas.

Tačiau policijai nepavyko rasti kūdikio kūno. Nuteistoji teigė, kad jį įmetė į šiukšlių konteinerį kartu su kitomis kūno dalimis.

Parengė Ugnė Jurgelevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.