Arabiškos išvaizdos užpuolikai metro mušė moterį gynusius vyrus

Vaikinai puolė moterį gynusius vyrus.<br>Youtube nuotr.
Vaikinai puolė moterį gynusius vyrus.<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-02 17:03, atnaujinta 2017-06-09 11:44

Antradienį Vokietijos tyrėjai paskelbė paiešką asmenų, kurie Miuncheno metro traukinyje užpuolė du vyresnio amžiaus vyrus. Nukentėję asmenys gynė jauną merginą nuo priekabiavusių jaunuolių. Pastarieji – penki jauni arabiškos išvaizdos vyrai – buvo užfiksuoti vaizdo įraše, rašo „Daily Mail“.

Filmuotoje medžiagoje galima pamatyti, kaip užpuolikai laiko vieną vyrą už rankų ir ant jo šaukia. O antrąjį pagriebia už kaklo ir jam grasina.

Šį vaizdo įrašą internete paviešino vienas Miuncheno gyventojas, kuris tapo incidento liudininku.

Jis pasakojo, kad muštynės užvirė, kai vienas gaujos narys uždėjo vienai jaunai keleivei ranką ant nugaros, o ši ėmė priešintis.

„Jis merginos paklausė: „Kodėl su manimi nekalbi vokiškai?“. O ji atsakė: „Nes tu manęs klausi angliškai“, – pasakojo liudininkas.

Įsiutęs priekabiautojas tuomet kumščiu trenkė į vagono langą ir jį išdaužė. Netrukus kitas keleivis paprašė jaunuolių nesielgti taip agresyviai ir palikti merginą ramybėje.

Tai išgirdęs jaunuolis priėjo ir jį raminusiam vyresnio amžiaus keleiviui patapšnojo per galvą norėdamas pasityčioti. Netrukus užvirė peštynės.

Greitai įsitraukė ir kiti keleiviai, kurie ėmė šaukti ant vaikinų ir reikalauti jų išlipti iš traukino. Vėliau jie taip ir padarė.

Incidentas įvyko vienoje Miuncheno centrinėje metro linijoje, viduryje dienos.

Policija dabar mėgina nustatyti šių vyrų tapatybes. Nors pareigūnai tvirtina, kad vaikinai akivaizdžiai arabiškos kilmės, nėra tiksliai aišku ar jie – prieglobsčio prašytojai, atvykę į Europą su nauja migrantų banga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.