Latvijos parlamentas patvirtino naują vyriausybę

Latvijos parlamentas ketvirtadienį

Latvijos parlamentas patvirtino naują vyriausybę.<br>ViDA press asociatyvi nuotr.
Latvijos parlamentas patvirtino naują vyriausybę.<br>ViDA press asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2016, 2:22 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 10:29 AM

Per balsavimą paramą M.Kučinskio ministrų kabinetui išreiškė 60 įstatymų leidėjų iš trijų valdančiosios koalicijos partijų, o 32 opozicijai priklausantys Seimo nariai pasisakė prieš.

Naujajame kabinete yra 11-a ministrų iš ankstesnės vyriausybės, iš kurių aštuoni toliau dirbs savo postuose, o trys paskirti vadovauti kitoms ministerijoms.

ZZS naujoje vyriausybėje atstovauja premjeras M.Kučinskis, gynybos ministras Raimondas Bergmanis, finansų ministrė Dana Reizniecė-Uozola, sveikatos apsaugos ministras Guntis Belevičas, susisiekimo ministras (Uldis Augulis), žemės ūkio ministras Janis Duklavas.

Naujoje vyriausybėje taip pat dirbs penki „Vienybės“ ministrai: užsienio reikalų – Edgaras Rinkevičius, švietimo ir mokslo – Karlis Šadurskis, vidaus reikalų – Richardas Kozlovskis, ekonomikos – Arvilas Ašeradenas, socialinės apsaugos – Janis Reiras.

Nacionalinis aljansas vyriausybėje turės tris ministrų postus: aplinkos ir regioninės plėtros – Kasparas Gerhardas, teisingumo – Dzintaras Rasnačas ir kultūros – Dacė Melbardė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.