D. Trumpas: Irako karas – didelė, riebi klaida

Respublikonų kandidatai į

Irako karas, kurį pradėjo George'as w.Bushas, buvo „didelė, riebi klaida“, rėkavo D.Trumpas debatuose Pietų Karolinoje.<br>„AFP“/“Scanpix“ nuotr.
Irako karas, kurį pradėjo George'as w.Bushas, buvo „didelė, riebi klaida“, rėkavo D.Trumpas debatuose Pietų Karolinoje.<br>„AFP“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2016, 10:50 AM, atnaujinta Jun 8, 2017, 4:00 AM

Irako karas, kurį pradėjo George'as w.Bushas, buvo „didelė, riebi klaida“, rėkavo D.Trumpas debatuose Pietų Karolinoje. Jebas Bushas atrėžė: „Kol Donaldas Trumpas kūrė TV realybės šou, mano brolis kūrė saugumo aparatą, kad apsaugotų mus visus“.

Tačiau D.Trumpas nenusileido: „Pasaulio prekybos centras griuvo valdant jūsų broliui. Prisiminkite tai“. J.Bushas tada pareiškė, kad D.Trumpo žinios apie užsienio politiką yra „iš televizijos“. Vienu momentu J/Bushas pasakė, kad geriau jau prezidento posto siektų 90-metė Bushų motina.

Milijardierius susipliekė ir su Teksaso senatoriumi Tedu Cruzu. Atsakydamas į šio kaltinimą, kad jis nėra tikras konservatorius, D.Trumpas teigė: „Tu esi didžiausias melagis. Tu, ko gero, esi dar blogesnis nei Jebas Bushas“.

D.Trumpas pirmauja apklausose dėl respublikonų kandidato į prezidentus. J.Busho rezultatai iki šiol buvo labai prasti.

Po savaitės Pietų Karolinoje vyks kiti pirminiai rinkimai. Pirmadienį J.W.Bushas ketina pirmą kartą viešai paremti savo brolį rinkimų kovoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.