Kraupus nusikaltimas Indijoje: vyras nužudė 14 savo artimųjų

Indijos finansų sostinėje

Žudikas palaukė, kol aukos užmigs.
Žudikas palaukė, kol aukos užmigs.
Kaimynai, išgirdę pagalbos šauksmą po vidurnakčio, iškvietė policiją.<br>„123rf“ nuotr.
Kaimynai, išgirdę pagalbos šauksmą po vidurnakčio, iškvietė policiją.<br>„123rf“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-02-28 10:06, atnaujinta 2017-06-06 06:13

Pasak policijos, šis nusikaltimas padarytas šeštadienį vakare giminaičiams susirinkus į pobūvį vieno jų namuose Tanėje, apie 32 km nuo Mumbajaus.

„Užpuolikas Hasninas Anwaras Warekaras, perrėžęs gerkles savo giminaičiams ir abiem savo tėvams, pasikorė“, – naujienų agentūrai AFP sakė Tanės policijos atstovas Gajananas Laxmanas Kabdule.

Vienintelė likusi gyva H.A.Warekaro sesuo nuvežta į ligoninę. Kaimynai, išgirdę pagalbos šauksmą po vidurnakčio, iškvietė policiją.

„Mes vis dar negalime prakalbinti vienintelės likusios gyvos 21 metų merginos, kuri yra užpuoliko sesuo, nes ji sunkiai traumuota guli miesto ligoninėje“, – sakė G.L.Kabdule.

Pasak vietos žiniasklaidos, užpuolikas, regis, į maistą buvo įmaišęs migdomųjų. Tačiau laikraštis „Indian Express“ rašo, kad privačioje įmonėje Mumbajuje dirbęs diplomuotas buhalteris savo aukas nužudė, kai visi liko nakvoti namuose.

„Pirminis tyrimas rodo, kad kaltinamasis užrakino visas duris, išžudė miegančius artimuosius peiliu, kurį radome greta jo kūno“, – laikraščiui sakė Tanės policijos komisaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.