Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Aiškėja daugiau šiurpaus nusikaltimo Maskvoje detalių

„LifeNews“ sužinojo, kokia

Pirmadienį Maskvoje prie metro stoties „Oktiabrskoje Pole“ buvo sulaikyta moteris, kurios rankose buvo mergaitės galva.<br>Twitter nuotr.
Pirmadienį Maskvoje prie metro stoties „Oktiabrskoje Pole“ buvo sulaikyta moteris, kurios rankose buvo mergaitės galva.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 29, 2016, 7:31 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 1:44 AM

„Vaikas greičiausiai mirė miegodamas, net nesupratęs, kas vyksta. Nustatyta, kad žaizdos veikiausiai buvo padarytos jau po mergaitės mirties virtuviniu peiliu“, – sakė televizijos kanalo šaltinis Rusijos teisėsaugos institucijose.

Anot specialistų, tikslią mirties priežastį bus galima įvardyti tik po visaverčio teismo medicinos tyrimo.

Pirmadienį Maskvoje prie metro stoties „Oktiabrskoje Pole“ buvo sulaikyta moteris, kurios rankose buvo mergaitės galva. Pasak mačiusiųjų, ji šaukė „Allahu Akbar“ ir grasino susisprogdinsianti.

1977 metais gimusi uzbekė Giulčechra Bobokulova dirbo aukle maskviečių šeimoje. Manoma, kad ji palaukė, kol tėvai su vyresniuoju vaiku paliks namus, nužudė mažametę, nupjovė jai galvą, padegė butą ir išėjo. Pasak mergaitės tėvų, G. Babakulova dirbo pas juos apie metus. Jie ją laikė gera šios srities specialiste. Pastaruoju metu moteris skundėsi blogais santykiais su vyru.

Per apklausą įtariamoji pareiškė, kad padaryti nusikaltimą ją paskatino vyro neištikimybė. Kaip šis faktas susijęs su šeima, kurioje ji dirbo aukle, uzbekė neįstengė paaiškinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.