H. Clinton: „Noriu, kad eitume kita kryptimi

Hillary Clinton pateikia save kaip atsvarą įžeidimams, užgauliojimams ir

Įpusėjusi savo kampaniją H.Clinton keliauja po Masačusetsą ir Virginiją, prieš „super antradienio“ balsavimą, kuris vyks ir tose valstijose.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
Įpusėjusi savo kampaniją H.Clinton keliauja po Masačusetsą ir Virginiją, prieš „super antradienio“ balsavimą, kuris vyks ir tose valstijose.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP, BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 29, 2016, 7:18 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 1:44 AM

„Mes negalime sau leisti atpirkimo ožių ieškojimo, įžeidinėjimų ir badymų pirštais, kurie vyksta respublikonų pusėje, – sakė ji rinkėjams Springfilde, Masačusetse pirmadienio rytą. – Tai tikrai kenkia mūsų tautos struktūrai. Taigi, noriu padaryti viską, ką galiu šioje kampanijoje, kad eitume kita kryptimi“.

Įpusėjusi savo kampaniją H.Clinton keliauja po Masačusetsą ir Virginiją, prieš „super antradienio“ balsavimą, kuris vyks ir tose valstijose.

Kalboje ji beveik neužsiminė apie savo pagrindinį varžovą senatorių Bernie Sandersą, atkreipdama dėmesį į tai, kaip pasikeitė jos pačios politinė sėkmė po skaudaus pralaimėjimo šiam demokratui Naujajame Hampšyre anksčiau šį mėnesį.

Pagrindinį dėmesį jį skyrė savo galimiems pagrindiniams varžovams rinkimuose, prašydama demokratų pirminių rinkimų dalyvių padėti jai kautis su respublikonų ekonomikos politika. Abi partijos surengs „gerus debatus“ apie ekonomiką, sakė ji.

Per vadinamąjį „super antradienį“ demokratų kandidatai bus renkami 11 valstijų, iš kurių į Demokratų suvažiavimą Filadelfijoje bus paskirta 18 procentų delegatų.

Daugumoje šių valstijų H.Cinton yra labiau palaikoma nei B.Sandersas, bet pastarasis turi pranašumą Masačusetse ir gimtajame Vermonte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.