Pabudusi iš komos mergina prie lovos išvydo savo skriaudėją

Kinijoje moteris po aštuonių mėnesių pabudo iš komos. Šalia jos lovos buvo vaikinas, kuris visą tą laiką budėdavo prie jos lovos ir apmokėjo visas ligoninės išlaidas. Tačiau pabudusi mergina būtent jį ir apkaltino dėl sunkių galvos sužalojimų, dėl kurių ji pateko į komą, skelbia „The Independent“.

Lin Yingying ir jos vaikinas Liu Fenghe<br>„Weibo“ nuotr.
Lin Yingying ir jos vaikinas Liu Fenghe<br>„Weibo“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2016, 11:29 AM, atnaujinta Jun 2, 2017, 9:01 AM

Vietinė Lianongo žiniasklaida pranešė, kad 22 metų merginos Lin Yingying vaikinas visą tą laiką, kol ji buvo komos būsenos, praleido ligoninėje šalia jos.

Liu Fenghe'as taip pat apmokėjo visas merginos gydymo išlaidas, kurios sudarė 200 tūkst. juanių (daugiau nei 28 tūkst. eurų). 

O Kinijos socialiniuose tinkluose plito nuotraukos, kurios virpino žmonių širdis: jose buvo matyti prie moters lovos rūpestingai palinkęs vaikinas. Tačiau, kaip dabar aiškėja, pats Liu Fenghe'ą merginą pasiuntė į komą.

Prabudusi L.Yingying pareiškė, kad L.Fenghe'as, su kuriuo ji dirba kepykloje, kelis kartus jai smogė į galvą su kočėlu, nes ji netyčia sudegino duoną, praneša portalas „Yangtse.com“.

Merginą apžiūrėję gydytojai teigė, kad jos galvos sužalojimai yra panašūs į žmonių sužalojimus, kritusius iš penkių aukštų pastato.

Atgavusi sąmonę mergina teigė, kad jos tėvas paskatino ją pagaliau prabilti apie tariamą smurtą.

„Tu buvai mirusi vieną kartą, ar galima dar ko nors labiau bijoti? Laikas susidurti su realybe“, – dukrai sakė tėvas ir pridėjo, kad jis jau pateikė pareiškimą policijai.

L.Yingying taip pat tvirtino, kad ši ataka, po kurios ją ištiko koma, yra jau nebe pirmas kartas, kai jos vaikinas pakelia ranką prieš ją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.