Buvęs respublikonų kandidatas B.Carsonas palaiko D.Trumpą

Karjerą baigęs neurochirurgas Benas Carsonas, pasitraukęs iš respublikonų lenktynių dėl Baltųjų rūmų, ketina penktadienį išreikšti palaikymą savo varžovui Donaldui Trumpui, iš kurio anksčiau šaipydavosi, penktadienį paskelbė milijardierius kampanijos favoritas.

Iš respublikonų lenktynių dėl Baltųjų rūmų pasitraukęs B.Carsonas suteikė palaikymą D.Trumpui.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Iš respublikonų lenktynių dėl Baltųjų rūmų pasitraukęs B.Carsonas suteikė palaikymą D.Trumpui.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-11 09:29, atnaujinta 2017-06-02 01:48

Pats B.Carsonas ketvirtadienį sakė „Fox News“ radijui, kad jis „aiškiai linksta“ palaikyti D.Trumpą, o jo vienas padėjėjas patvirtino, kad B.Carsonas ir D.Trumpas neseniai susitiko.

Keliomis valandomis vėliau D.Trumpas per respublikonų prezidentinės kampanijos debatus Majamyje sakė, kad buvęs kandidatas, kuris pasitraukė iš kovos praeitą savaitę, išreikš jam palaikymą per penktadienį Floridoje įvyksiančią spaudos konferenciją.

D.Trumpas patvirtino ketvirtadienį susitikęs su B.Carsonu, kuris „beje, išreikš man palaikymą rytoj ryte“.

Balsavimas Floridoje, kuri yra itin svarbi 2016 metų prezidento kampanijos pirminių rinkimų procese, vyks antradienį, o apklausos rodo, kad D.Trumpas ten yra populiariausias respublikonų stovykloje.

Nekilnojamojo turto magnatas siekia įveikti Floridos senatorių Marco Rubio, kuriam šis balsavimas savoje valstijoje lems tolesnę kovą arba pasitraukimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.