Suėmė Malaizijos premjerą mėginusius klausinėti reporterius

Malaizijoje buvo trumpam

Reporteriai šeštadienį Kučingo mieste ketino paklausti Malaizijos premjero apie jo neigiamus kaltinimus korupcija.<br>AP nuotr. iš archyvo
Reporteriai šeštadienį Kučingo mieste ketino paklausti Malaizijos premjero apie jo neigiamus kaltinimus korupcija.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-14 09:21, atnaujinta 2017-06-01 19:22

Reporteriai šeštadienį Kučingo mieste ketino paklausti Malaizijos premjero apie jo neigiamus kaltinimus korupcija.

Australai paleisti nepateikus kaltinimų, tačiau negali išvykti iš Malaizijos. Australijos užsienio reikalų ministrė Julie Bishop pareiškė, kad tai sukėlė susirūpinimą dėl spaudos laisvės. Šalis šį klausimą pateikė Malaizijos valdžios institucijoms.

„Visuomet pareiškiu susirūpinimą, kai imamasi griežtų priemonių prieš žodžio laisvę. Taip pat esu sunerimusi dėl žurnalistų laisvės atlikti savo darbą“, – sakė J.Bishop.

Malaizijos ministro pirmininko pavaduotojas Ahmadas Zahidas Hamidi teigė, kad Malaizija netrukdė žiniasklaidai, tačiau pareiškė, kad užsienio žiniasklaidos darbuotojai „privalo atlikti pareigas, vadovaudamiesi žurnalistikos etikos taisyklėmis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.