Po gaisro Indijoje policijai pasidavė penki įtariamieji

Po tragiško gaisro šventykloje

Po tragiško gaisro šventykloje Indijoje, nusinešusio daugiau kaip 100 žmonių gyvybių, policijai pasidavė penki įtariamieji.<br>AP nuotr.
Po tragiško gaisro šventykloje Indijoje, nusinešusio daugiau kaip 100 žmonių gyvybių, policijai pasidavė penki įtariamieji.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2016, 12:49 PM, atnaujinta May 29, 2017, 11:49 AM

Vyrai, kurie buvo ieškomi nuo nelaimės savaitgalį, antradienį patys atvyko į policiją, sakė Keralos valstijos kriminalinės policijos vadas S. Ananthakrishnanas. Jie buvo apklausti ir sulaikyti. Dar vienas įtariamasis gydomas ligoninėje, praneša agentūra AFP.

Prieš iš viso šešis įtariamuosius pradėtas tyrimas dėl nužudymo. Tai yra trys šventyklos darbuotojai ir trys pirotechnikos tiekėjai.

Naktį į sekmadienį Putingalio šventykloje kilo didelis gaisras, kai čia induistų naujųjų metų proga buvo rengiamas fejerverkų spektaklis, kuriam nebuvo išduotas leidimas. Į šventę buvo susirinkę tūkstančiai žmonių. 109 asmenys žuvo, šimtai buvo sužeista.

Keralos teismas antradienį ketina svarstyti galimą visišką didelių fejerverkų uždraudimą visose valstijos šventyklose

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.