JAV tonas dėl Šiaurės Korėjos branduolinių bandymų griežtėja

Šiaurės Korėjai surengus

Analitikai mano, kad kitą branduolinį bandymą Šiaurės Korėja surengs prieš gegužę Pchenjane vyksiantį Darbo partijos kongresą.<br>AP nuotr. iš archyvo
Analitikai mano, kad kitą branduolinį bandymą Šiaurės Korėja surengs prieš gegužę Pchenjane vyksiantį Darbo partijos kongresą.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-18 13:56, atnaujinta 2017-05-28 12:40

Tokijuje su Japonijos vyriausybės pareigūnais susitiksiantis E. Blinkenas reporteriams sakė, kad toliau vykdydama provokacijas Šiaurės Korėja sau išsikas gilesnę duobę.

Neseniai vietos žiniasklaidoje pasirodė pranešimų apie suintensyvėjusią veiklą Šiaurės Korėjos Pungjė-ri branduolinių bandymų centre, o Pietų Korėja paskelbė užfiksavusi signalus, rodančius, kad Šiaurės Korėja ruošiasi penktajam branduoliniam bandymui.

Sausį Šiaurės Korėja atliko ketvirtąjį branduolinį bandymą, o po mėnesio paleido raketą. Tokie šalies veiksmai stiprina įtampą Korėjos pusiasalyje.

Analitikai mano, kad kitą branduolinį bandymą Šiaurės Korėja surengs prieš gegužę Pchenjane vyksiantį Darbo partijos kongresą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.