D. Trumpas: „Teroro aktų grėsmę kelia pabėgėliai“

Jungtinėse Valstijose teroro

„Bus daug blogų dalykų. Bus išpuolių, kuriais sunku ir patikėti“, – sakė D.Trumpas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„Bus daug blogų dalykų. Bus išpuolių, kuriais sunku ir patikėti“, – sakė D.Trumpas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 16, 2016, 8:01 AM, atnaujinta May 25, 2017, 12:08 PM

Tai sekmadienį JAV nacionalinės pasienio tarnybos radijo stočiai „The Green Line“ pareiškė Donaldas Trumpas, iš esmės užsitikrinęs teisę tapti Respublikonų partijos kandidatu į prezidentus.

„Bus daug blogų dalykų. Bus išpuolių, kuriais sunku ir patikėti. Tai darys žmonės, dabar važiuojantys į mūsų šalį“, – teigė politikas. „Dėl to aš neturiu jokių abejonių“, – pridūrė jis.

Respublikonas, šiek tiek sutirštindamas spalvas, gyvai piešė vaizdą, kaip į JAV teritoriją skverbiasi pabėgėliai – be pinigų, bet su mobiliaisiais telefonais, kurių esą parūpino teroristinė „Islamo valstybės“ (IV) grupuotė.

„Tik pažiūrėkite, jie turi mobiliuosius telefonus. Jie neturi pinigų ir apskritai nieko, bet turi mobiliuosius telefonus. Kas moka už jų mobilųjį ryšį? Jų mobiliuosius telefonus puošia IV vėliavos atvaizdai. Ir mes dar turime džiaugtis, kaip nuostabu priimti pabėgėlius“, – sarkastiškai pareiškė D. Trumpas.

Dėl šios grėsmės jis kaltino tokius politikus, kaip buvusi JAV valstybės sekretorė Hillary Clinton, siekianti tapti Demokratų partijos kandidate į prezidento postą.

„Ji nori, kad į mūsų šalį plūstelėtų pabėgėliai sirai. O mes, beje, nežinome, ar jie apskritai yra sirai. Mes nė nenumanome, kas jie per vieni, kadangi dauguma atvyksta be dokumentų“, – sakė milijardierius

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.