Išžaginęs 200 vaikų vyras rašė knygą apie nepilnamečių viliojimą

Jungtinės Karalystės pedofilas, kuris apsimetė tikinčiuoju ir turėjo lytinių santykių su 200 vaikų bei kūdikių ir yra parašęs knygą apie nepilnamečių viliojimą, šiandien turi išgirsti teismo nuosprendį, rašo „The Independent“.

200 vaikų Malaizijoje išžaginęs britas R.Huckle'as parašė knygą apie nepilnamečių viliojimą.<br>Asociatyvi nuotr.
200 vaikų Malaizijoje išžaginęs britas R.Huckle'as parašė knygą apie nepilnamečių viliojimą.<br>Asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-03 18:24, atnaujinta 2017-05-23 02:49

Kai 30-metis Richardas Huckle'as galutinai patvirtino iš tiesų žaginęs nepilnamečius, jo tėvai paskambino policijai ir „maldavo, kad jį išvežtų“ iš jų namų.

Iš Kento grafystės, Ašfordo miesto kilęs R.Huckle'as savo tėvams prisipažino, kad Malaizijoje žagino vaikus. Manoma, kad jis per dešimtmetį, nuo 2004 iki 2014 metų, iš viso išprievartavo apie 200 vaikų. Jauniausios 30-mečio brito aukos buvo vos šešių mėnesių kūdikiai, o vyriausi vaikai, kuriuos jis tvirkino buvo 12 metų.

Gyvendamas Malaizijos sostinėje Kvala Lumpūre R.Huckle'as apsimetė pamaldžiu krikščioniu ir anglų kalbos mokytoju, kuris siekė daryti gerus darbus. Tokiu būdu pedofilas įsiliejo į vargšų krikščionių šeimas ir prievartavo vaikus.

Dešimtmetį nepilnamečius tvirkinęs vyras taip pat buvo parašęs knygą „Pedofilai ir skurdas: vaikų mylėtojų vadovas“ („Paedophiles and Poverty: Child Lover Guide“) bei buvo užvedęs dienoraštį „Pedo-taškai“ („Pedopoints“), kuriame detaliai aprašinėjo prievartavimus ir įvarius lytinius santykius.

Užšifruota knyga buvo aptikta R.Huckle'o nešiojamame kompiuteryje – pedofilas ją jau buvo parengęs išleisti tamsiausiuose interneto užkulisiuose.

„Skurdžiai gyvenančius vaikus yra tikrai lengviau suvilioti nei viduriniosios klasės vaikus iš Vakarų“, – internetiniuose pokalbiuose gyrėsi R.Huckle'as.

Pedofilą 2014 metais suėmė Jungtinės karalystės nacionalinė nusikaltimų agentūra, kai jis nusileido Gatviko oro uoste, pakeliui pas savo tėvus, su kuriais ketino praleisti Kalėdas.

Prokuroras Brianas O'Neillis teigė, kad tuo metu iš R.Hukcle'o buvo konfiskuota jo kompiuterinė technika ir jam buvo skirtas užstatas su sąlyga, kad jis grįš į savo tėvų namus.

Daugiau nei 20 tūkst. nepadorių nuotraukų ir vaizdo įrašo buvo aptikti tvirkintojo kompiuteryje, o pareigūnai taip pat apieškojo jo tėvų namus.

R.Huckle'as atsisakė atsakyti į policininkų užduotus klausimus, tačiau kitą dieną jo motinai paklausus apie kaltinimus jis prisipažino, kad iš tiesų turėjo lytinių santykių su vaikais.

„R.Huckle'o motina buvo labai nuliūdinta ir labai pikta. Ji kartu su su jo tėvu paskambino policijai ir paprašė, kad pareigūnai išvežtų jų sūnų, – kalbėjo prokuroras B.O'Neillis. – Įtariamojo tėvai buvo liudininkai byloje ir palaikė kaltinimus.“

Policijos pareigūnams nepavyko nulaužti kai kurių užšifruotų R.Huckle'o kompiuterinių failų slaptažodžių – manoma, kad tai yra dar kitų, nežinomų aukų nuotraukos.

Pedofilas R.Huckle'as kol kas prisipažino tvirkinęs 23 vaikus ir atlikęs 71 lytinį nusikaltimą. Už 22 vyrui pateiktus kaltinimus jis gali būti pasodintas į kalėjimą iki gyvos galvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.