Svečiams Kipro viešbutyje suvaidino išpuolį

Vieno Kipro viešbučio darbuotojai turi keistą humoro jausmą. Praėjus vos kelioms dienoms nuo išpuolio Stambulo Atatürko oro uoste jie suvaidino teroro ataką, taip neva linksmindami klientus.

Viešbučio darbuotojai gerokai išgąsdino ir supykdė poilsiaujančius klientus.
Viešbučio darbuotojai gerokai išgąsdino ir supykdė poilsiaujančius klientus.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Jul 8, 2016, 7:56 AM, atnaujinta May 19, 2017, 1:38 PM

Kipro viešbutyje „First Choice Holiday Village Aliathon“ atostogaujančių žmonių vakarienę sugadino labai nevykęs pokštas.

Į viešbučio restoraną įsiveržė juodais drabužiais apsirengę ir rankose netikrus ginklus laikantys viešbučio animatoriai.

Jie bandė suvaidinti džihadistų ataką ir šitaip pareklamuoti naująjį kazino, kuris buvo atidarytas viešbučio, esančio Pafose, poilsio komplekse.

Šis neapgalvotas pokštas buvo iškrėstas praėjus 2 dienoms po atakų Stambulo Atatürko oro uoste, per kurias žuvo 45 žmonės, ir maždaug lygiai po metų nuo tos dienos, kai Tuniso paplūdimyje buvo nužudyti 38 žmonės.

Siaubingai išgąsdintiems viešbučio svečiams šis pokštas buvo visai nejuokingas.

„Tikrai neapsidžiaugiau. Vyrai įsiveržė į restoraną, šaudė ir gąsdino žmones, – piktinosi 66 metų britas Bernardas Healdas. – Po šaudynių Atatürko oro uoste ir kituose kurortuose toks pokštas – labai neskoningas.“

Vyras neslėpė, kad daugiau į šį viešbutį nebevyks, nors šią vietą buvo pamėgusi visa jo šeima.

„Atostogaudavome čia su šeima pastaruosius ketverius metus, bet dabar manome, kad ateityje važiuosime kitur. Mes tiesiog pasibjaurėjome. Ką nors galėjo ištikti širdies smūgis“, – sakė britas.

Kita viešbučio lankytoja, vardu Anne Mullen, taip pat ramiai vakarieniavo, kai pro virtuvės duris ėmė veržtis persirengėliai, mosuojantys ginklais.

„Ar jie neklauso žinių?“ – pyko moteris ir teigė, kad tokia reklama – visiškai nepateisinama.

Viešbučio administracija atsiprašė už savo pokštą ir pripažino, kad jis buvo visiškai nejautrus ir nejuokingas.

„Mūsų pramoginėje programoje buvo padaryti skubūs pakeitimai, o mūsų darbuotojams išaiškintos naujos taisyklės“, – skelbė administracija.

Tai ne pirmas kartas, kai poilsiautojai tampa tokio pikto pokšto aukomis. Pernai rugpjūčio mėnesį vieno Turkijos viešbučio darbuotojai prie baseino suvaidino grupuotės „Islamo valstybė“ kovotojų ataką. Tuo metu buvo praėjusios šešios savaitės nuo išpuolio Tuniso paplūdimyje.

Vienas darbuotojas, pribėgęs prie žmogaus, besiilsinčio ant ištiesto šezlongo, apipylė jį skysčiu ir šaukė, kad tai – benzinas. Tada kitas darbuotojas pribėgo su žiebtuvėliu ir šaukė, kad dabar žmogų padegs.

Šitokio vaizdo išgąsdinti poilsiautojai palikę visus daiktus puolė gelbėtis. O vėliau, sužinoję, kad tai – pokštas, kai kurie jų išsiregistravo iš viešbučio. („The Daily Mail“, LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.