Nadija Savčenko Varšuvoje sutikta plojimais

Ukrainos Aukščiausiosios Rados narė Nadija Savčenko apsilankė NATO viršūnių susitikimo metu surengtame ekspertų forume, kur buvo sutikta plojimais.

Varšuvoje ukrainietė padėkojo Lenkijai už prisidėjimą prie jos išlaisvinimo, tačiau priminė, kad Rusijos kalėjime vis dar yra kiti jos tautiečiai.<br>AP nuotr.
Varšuvoje ukrainietė padėkojo Lenkijai už prisidėjimą prie jos išlaisvinimo, tačiau priminė, kad Rusijos kalėjime vis dar yra kiti jos tautiečiai.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ana Daukševič, specialiai lrytas.lt, Varšuva

Jul 9, 2016, 2:01 PM, atnaujinta May 19, 2017, 9:37 AM

N.Savčenko ekspertų forume kalbėjo itin trumpai, tačiau savo kalboje pabrėžė, kad NATO palaikyti tvarką pasaulyje. „Trečiajame tūkstantmetyje negali būti vienpolis. Turi būti palaikomas stabilumas ir harmonija. Būtina atsvara“, – sakė N.Savcenko.

Varšuvoje ukrainietė padėkojo Lenkijai už prisidėjimą prie jos išlaisvinimo, tačiau priminė, kad Rusijos kalėjime vis dar yra kiti jos tautiečiai.

„Esu dėkinga Lenkijai už tai, kad padėjote atgauti man laisvę. Tačiau nesikoncentruokite tik ties mano istorija. Kovoju už kiekvieną ukrainietį, kalintį Rusijoje. Todėl prašau ir jūsų atkreipti dėmesį į juos visus“, – tęsė N.Savčenko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.