B. Obama: taupymo politika sukėlė nusivylimą Europos šalyse

JAV prezidentas Barackas Obama kai kurių Europos Sąjungos (ES) šalių taupymo

Anot B.Obamos, europiečiams atrodo, kad ekonominė integracija ir globalizacija ne visiems žmonėms yra tolygiai naudinga.<br>„AFP“/“Scanpix“ nuotr.
Anot B.Obamos, europiečiams atrodo, kad ekonominė integracija ir globalizacija ne visiems žmonėms yra tolygiai naudinga.<br>„AFP“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 10, 2016, 1:56 PM, atnaujinta May 19, 2017, 7:25 AM

Anot B.Obamos, europiečiams atrodo, kad ekonominė integracija ir globalizacija ne visiems žmonėms yra tolygiai naudinga. JAV lyderis davė interviu savo vizito Madride proga.

Ispanijoje po krizės ekonomika vėl auga, tačiau nedarbas išlieka didelis, pirmiausiai – tarp jaunų žmonių. Ispanijoje nedarbas siekia 21 proc. JAV jis tuo tarpu yra mažesnis nei 3 proc.

„Ispanijoje, Europoje ir pasaulyje aš toliau ginsiu politiką, kuri atsižvelgia į žmones, skatina augimą ir kuria darbo vietas“, – kalbėjo B.Obama.

JAV prezidentas į Ispaniją atvyko vėlų šeštadienio vakarą. Dėl mirtinų šūvių prieš policininkus Dalase jis viena diena sutrumpino viešnagę Europoje ir jau sekmadienį skris atgal į JAV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.