Anglijoje lietuvis kaltinamas pensininkės nužudymu ir sudeginimu

Trečiadienį Jungtinėje Karalystėje priešais teismą stojo lietuvis, kuris kaltinamas pensininkės nužudymu ir sudeginimu. 23 metų Tautyvdas Narbutas tariamai nužudė 81-erių britę Albertiną Choules bei sužeidė du policininkus, rašo „Mail Online“.

T.Narbutas yra kaltinamas A.Choules nužudymu Marlovo mieste.<br>„Facebook“ nuotr.
T.Narbutas yra kaltinamas A.Choules nužudymu Marlovo mieste.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 13, 2016, 4:37 PM, atnaujinta May 19, 2017, 12:00 AM

A.Choules kūnas buvo rastas jos namų sode 6 val. 30 min. vietos laiku (8 val. 30 min. Lietuvos laiku) lygiai prieš savaitę, kai kažkas policijai pranešė apie neramumus. Pensininkė gyveno Marlovo mieste, Bakingamšyro grafystėje.

Pensininkės galva buvo sužalota buku daiktu, o jos kūnas buvo sudegintas. Teisme T.Narbutas dalyvavo su antrankiais ir sutvarstyta dešine ranka. Vertėjo pagalba lietuvis pranešė savo vardą, gimimo datą ir adresą, tačiau neprašė būti išlaisvintas už užstatą.

Vyras gyveno į Šiaurę nuo Marlovo esančiame Hai Vikomo mieste, kuris taip pat yra į Vakarus nuo Londono. Anot T.Narbuto socialinio tinklo „Facebook“ paskyros, jis yra kilęs iš Kelmės.

Italų kilmės A.Choules daugiausiai rūpindavosi savo sodu. Ji gyveno be elektros ir leisdavo Marlovo gyventojams laisvai vaikščioti po jos valdas, nes šios buvo Budistų kelio dalis.

„Ji buvo nuostabiai ypatinga, kaip ir jos savarankiškas gyvenimo būdas be elektros, televizijos ir skalbimo mašinos, – apie A.Choules rašė jos artimieji. – Ji niekados nemėgdavo sėdėti ramiai, todėl be poilsio dirbdavo savo gražiame sode. Net būdama vyresnio amžiaus ji kirsdavo medžius, kasdavo lyses ir eidavo imtynių su savo mielu šunimi Georgie.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.