EP vadovas M. Schulzas pavadino D. Trumpą viso pasaulio problema

Europos Parlamento (EP) pirmininkas Martinas Schulzas pareiškė esąs

M.Schulzas pareiškė esąs susirūpinęs dėl to, kad Donaldas Trumpas iš tikrųjų gali tapti Baltųjų rūmų šeimininku.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
M.Schulzas pareiškė esąs susirūpinęs dėl to, kad Donaldas Trumpas iš tikrųjų gali tapti Baltųjų rūmų šeimininku.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 15, 2016, 4:08 PM, atnaujinta May 12, 2017, 11:58 PM

„Tokiu atveju poste, kur reikalinga maksimali atsakomybė, atsidurtų akivaizdžiai neatsakingas žmogus“, – sakė EP vadovas ketvirtadienį paskelbtame interviu Vokietijos leidiniui „Spiegel“. „D.Trumpas yra ne tik Europos Sąjungos, bet ir viso pasaulio problema“, – mano M.Schulzas.

EP pirmininkas taip pat pabrėžė, kad Europa išgyvena „istorinį laikotarpį“. „Vis daugiau žmonių pareiškia, jog tai, kas buvo pasiekta pastaraisiais dešimtmečiais Europoje, yra klaidinga“, – pažymėjo jis. „Aš laukiu aiškaus 27 šalių signalo, kad mes liksime kartu, nepaisant problemų ir nesutarimų. Kaip svarbu laikytis drauge jau parodė „Brexit“, – pareiškė M.Schulzas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.