Rusijos tyrimų komiteto atstovas nusprendė palikti savo postą

Oficialus Rusijos tyrimų komiteto atstovas Vladimiras Markinas įteikė atsistatydinimo

Rusijos tyrimų komiteto atstovas nusprendė palikti savo postą.<br>Sputnik nuotr.
Rusijos tyrimų komiteto atstovas nusprendė palikti savo postą.<br>Sputnik nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2016, 4:46 PM, atnaujinta May 12, 2017, 9:25 AM

„Dabar galiu oficialiai pasakyti, kad priėmiau sprendimą baigti darbą Tyrimų komitete ir padaviau pareiškimą dėl atsistatydinimo savo noru“, – naujienų agentūrai „Interfax“ sakė V.Markinas.

„Tačiau norėčiau atkreipti jūsų dėmesį, kad praėjusią savaitę dėl kažkokių aplinkybių nutekėjo (informacija) apie mano išėjimą. Po to išgirdau apie save daug naujų, įdomių dalykų, tarp jų – tai, kad sulaukiau maksimalaus buvimo mano poste amžiaus“, – sakė jis.

Pasak V.Markino, taip nėra, nes ribinis amžius jo poste yra 65 metai. „Darbo teisės srities specialistams norėčiau pasakyti, kad ir čia jie pademonstravo nekompetentingumą ir apgavo savo skaitytojus“, – pabrėžė jis ir taip pat nurodė, kad visos kitos priežastys, kurios remiantis anoniminiais šaltiniais buvo nurodomos naujienų pranešimuose, neatitinka tikrovės.

„Pas mus kažkodėl priimta galvoti, kad žmogus atsakingą postą gali palikti tik jei jį su trenksmu išvaro, sodina į kalėjimą arba išneša kojomis į priekį. Nė vienas iš tų atvejų su manim nesusijęs“, – sakė V.Markinas, kuris nusistebėjo tuo, kad ketvirto varianto niekas net nenagrinėjo.

„Aš Tyrimų komitete dirbau nuo pirmosios jo susikūrimo dienos, daugiau kaip devynerius metus. Galvoju, kad drauge su komanda suformavau informacinę politiką, sustygavau sisteminį darbą šioje sferoje, pamaniau, kad mano misija atlikta, ir nusprendžiau išbandyti save naujame bare. Toks yra tikrasis mano išėjimo motyvas“, – sakė V.Markinas.

V.Markinas padėkojo Tyrimų komiteto pirmininkui A.Bastrykinui už tai, kad jis supratingai sureagavo į jo sprendimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.