Britas europarlamentaras teisinasi: „Aš nemušiau kolegos, mes tik truputį susipešėme“

Ketvirtadienio vakarą Europos Parlamente įvyko kivirčas tarp dviejų Jungtinės karalystės nepriklausomybės partijos (UKIP) narių Mike'o Hookemo ir Steveno Woolfe'o. Pastarasis šiuo metu gydomas ligoninėje, o M.Hookemas tikina, kad tai ne jis partiesė kolegą ant žemės.

S.Woolfe'as parkrito ir buvo išvežtas į ligoninę.
S.Woolfe'as parkrito ir buvo išvežtas į ligoninę.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 7, 2016, 9:20 PM, atnaujinta May 11, 2017, 7:11 AM

„Aš esu nekaltas, – penktadienį BBC žurnalistams aiškino M.Hookemas. – Aš jo nemušiau, jo nepuoliau.“

Ketvirtadienį įvykusį incidentą tiria ir Europos parlamentas, ir UKIP. Parodymai, kas įvyko kolegų kivirčo metu, labai skirtingi.

Nors sklido kalbos, kad po smarkaus apsižodžiavimo M.Hookemas tvojo S.Woolfe'ui, užpuolimu kaltinamas parlamentaras įtarimus neigė. 

M.Hookemas dievagojasi, kad jo kolega tiesiog nukrito prastai pasijutęs, o jis vėliau padėjo jam atsikelti.

Vyrai susiginčijo dėl vieno klausimo, kilusio per parlamentinės grupės posėdį. Jie taip barėsi, kad nutarė santykius išsiaiškinti už posėdžių salės durų.

„Kai išėjau į koridorių, jis prisiartino man smogti. Jis puolė. Aš gyniausi. Nebuvo jokių smūgių, spyrių, nieko. Mes tik truputį susipešėme“, – tikino M.Hookemas, aiškindamas, jog S.Woolfe'as tiesiog pats susmuko ant grindų.

S.Woolfe'as, kuris laikomas pagrindiniu pretendentu užimti UKIP vadovo kėdę, dabar turės tris dienas praleisti Strasbūro ligoninėje.

„Jam jau bloga nuo prancūziškų ragelių ir jis pasiilgo sočių angliškų pusryčių“, – apie kolegos būklę šmaikštavo europarlamentaras Nathanas Gillas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.