Negirdėta: D. Trumpas pirmą kartą atsiprašė už vulgarius žodžius

Penktadienio vakarą paviešintas dar 2005 metais slapta nufilmuotas vaizdo įrašas, kuriame kandidatas į JAV prezidentus, milijonierius Donaldas Trumpas vulgariai kalba apie moteris. Šį jo pasisakymą pasmerkė vyresnieji respublikonai ir kandidatė į prezidentus Hillary Clinton.

Penktadienio vakarą paviešintas dar 2005 metais slapta nufilmuotas vaizdo įrašas, kuriame kandidatas į JAV prezidentus, milijonierius Donaldas Trumpas vulgariai kalba apie moteris.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Penktadienio vakarą paviešintas dar 2005 metais slapta nufilmuotas vaizdo įrašas, kuriame kandidatas į JAV prezidentus, milijonierius Donaldas Trumpas vulgariai kalba apie moteris.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2016, 9:04 AM, atnaujinta May 11, 2017, 7:06 AM

Vaizdo įraše, kurį paskelbė „Washington post“, girdisi, kaip D.Trumpas sako televizijos vedėjui Billui Bushui, kad „tu gali daryti bet ką moterims, kai esi žvaigždė“.

Verslininkas gyrėsi bandęs užsiimti seksu su ištekėjusia moterimi, taip pat kalbėjo apie kitų moterų bučiavimą ir graibymą.

Vėliau D.Trumpas išplatino atsiprašymą: „Taip, aš tai pasakiau, tai buvo negerai ir aš dėl to atsiprašau. Pasižadu būti geresniu žmogumi“, – tokius jo žodžius cituoja BBC.

Šį savo atsiprašymą D.Trumpas nufilmavo ir įdėjo į savo feisbuko paskyrą, pridurdamas, kad ankstesnis paviešintas vaizdo įrašas, kur jis vulgariai atsiliepia apie moteris, yra dėmesio nukreipimas nuo svarbesnių politinių klausimų.

Penktadienį, vos tik gėdingas įrašas buvo išplatintas, verslininkas teigė, kad Billas Clintonas yra pasielgęs dar blogiau nei jis.

„Esu pasakęs kvailų dalykų, tačiau yra didelis skirtumas tarp žodžių ir darbų. B.Clintonas yra iš tiesų išnaudojęs moteris, o Hillary Clinton yra išsityčiojusi ir sugėdinusi savo vyro aukas. Manau, apie tai padiskutuosime per ateinančias dienas daugiau“, – sakė D.Trumpas.

H.Clinton tokius savo oponento žodžius pasmerkė socialiniame tinkle „Twitter“ parašydama: „Negalime leisti, kad toks žmogus taptų prezidentu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.