D. Medvedevas: „Rusijai nesvarbu, kas laimės JAV rinkimus“

Rusijos ministras pirmininkas Dmitrijus Medvedevas neigia, kad Maskva galėtų kokiais

Dmitrijus Medvedevas neigia, kad Maskva galėtų kokiais nors būdais paveikti JAV prezidento rinkimų rezultatus.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
Dmitrijus Medvedevas neigia, kad Maskva galėtų kokiais nors būdais paveikti JAV prezidento rinkimų rezultatus.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 6, 2016, 1:37 PM, atnaujinta Apr 18, 2017, 5:09 PM

„Nemanau, kad būtų įmanoma paveikti rinkimų rezultatus, nes juos lems JAV žmonės. Tai itin didelė ir galinga šalis, pagrindinė žaidėja. Jokia kita valstybė negalėtų pakreipti rinkimų rezultatų“, – Izraelio televizijai sakė D.Medvedevas.

Be to, ministras pirmininkas priminė ir Rusijos prezidento Vladimiro Putino neseną pasisakymą, kad daryti poveikį JAV rinkimų procesams neįmanoma, nes ši valstybė – „ne bananų respublika“.

„Nepaisant to, kas taps kitu JAV prezidentu, tas žmogus vykdys JAV nacionaliniais interesais pagrįstą politiką ir šie interesai ne visada sutaps su mūsiškiais, nes tiek jie, tiek mes turime savo interesų“, – kalbėjo D.Medvedevas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.