Po balsavimo Naujajame Hampšyre pirmauja D. Trumpas

Suskaičiuoti pirmieji

D.Trumpas pirmauja suskaičiavus pirmuosius rezultatus iš vidurnaktį Naujajame Hampšyre vykusio balsavimo.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
D.Trumpas pirmauja suskaičiavus pirmuosius rezultatus iš vidurnaktį Naujajame Hampšyre vykusio balsavimo.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2016, 11:51 AM, atnaujinta Apr 18, 2017, 11:28 AM

Trijuose Naujojo Hampšyro miesteliuose balsavimo punktai duris atvėrė vidurnaktį. Čia 32-25 balsų santykiu pirmavo Respublikonų partijos kandidatas Donaldas Trumpas. Tačiau, remiantis rezultatais iš Diksvil Nočo miestelio, kuris balsavo pirmasis, čia keturiais balsais prieš du Demokratų partijos kandidatė Hillary Clinton įveikė priešininką.

Diksvil Nočas istoriškai visada pats pirmas atiduoda ir suskaičiuoja balsus. Šie metai taip pat nėra išimtis. Pagal įstatymą, bendruomenės, turinčios mažiau nei 100 rinkėjų, gali prašyti leidimo atidaryti balsavimo punktus vidurnaktį ir uždaryti iš karto, kai tik registruoti gyventojai atidavė savo balsus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.