Atėjus D. Trampui Baltųjų rūmų gyventojų valgiaraštis gali smarkiai pasikeisti

Neišvengiamos permainos laukia oficialios JAV prezidento rezidencijos – Baltųjų rūmų –

„Tarp pirmųjų „aukų“ gali atsidurti daržas Baltųjų rūmų Pietų pievelėje.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
„Tarp pirmųjų „aukų“ gali atsidurti daržas Baltųjų rūmų Pietų pievelėje.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 10, 2016, 3:30 PM, atnaujinta Apr 18, 2017, 7:18 AM

Lapkričio 8 d. įvykusiuose JAV prezidento rinkimuose respublikonas D.Trumpas iškovojo daugiau kaip 270 rinkikų balsų. Tai jam garantavo pergalę prieš Demokratų partijos kandidatę Hillary Clinton.

Viena iš permainų, kaip mano leidinys, susijusi su verslininko kulinariniais pomėgiais. D.Trumpas su malonumu valgo ir keptus viščiukus, suvožtinius bei skrudintas bulvytes.

Kadaise Amerikoje populiarūs kepsniai „Trump Steaks“ nebegaminami nuo 2014 metų. Todėl mėsos produktus oficialioms vakarienėms tieks prezidento pasirinktos kompanijos, nesusijusios su jo imperija. Bet, iš visko sprendžiant, įžvalgus verslininkas nepraleis progos pasirašyti sutarties, pagal kurią į rezidencijos rūsius bus tiekiamas vynas iš jo paties vynuogynų Virdžinijos valstijoje, pažymi leidinys.

„Tarp pirmųjų „aukų“ gali atsidurti daržas Baltųjų rūmų Pietų pievelėje, kurį 2009 metais įrengė kadenciją baigiančio prezidento žmona Michelle Obama, – teigia laikraštis. – Šis daržas buvo jos kampanijos sveikai mitybai propaguoti centrinis elementas, čia buvo rengiamos ekskursijos moksleiviams“.

„The Times“ neatmeta, kad naujajam rezidencijos šeimininkui, užkietėjusiam golfo žaidėjui, toks šviežių daržovių ir vaisių šaltinis nebus reikalingas, ir jis naudos pievelę mėgstamam žaidimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.