Niujorko miestas prašo 35 mln. dolerių D. Trumpo saugumui užtikrinti

Niujorkas nori, kad JAV vyriausybė apmokėtų miestui papildomas išlaidas būsimojo prezidento

Milijonaia reikalingi padengti kaštams „Trump Towers“ dangoraižiui saugoti iki prezidento inauguracijos sausio 20 dieną.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Milijonaia reikalingi padengti kaštams „Trump Towers“ dangoraižiui saugoti iki prezidento inauguracijos sausio 20 dieną.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2016, 10:04 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:25 AM

Šiais pinigais būtų padengti kaštai „Trump Towers“ dangoraižiui saugoti iki prezidento inauguracijos sausio 20 dieną. Aplink šį dangoraižį, kuriame gyvena milijardierius, po jo pergalės lapkričio 8-ąją vykusiuose prezidento rinkimuose buvo imtasi griežtų saugumo priemonių.

Apartamentuose „Trump Tower“ dangoraižyje D.Trumpas šiuo metu su patarėjais formuoja savo vyriausybės komandą. Pasak būsimojo viceprezidento Mike'o Pence'o, pirmadienį buvo priimti keli sprendimai, apie kuriuos bus paskelbta ateinančiomis dienomis. Nekantriai laukiama pirmiausiai kandidatūros į JAV valstybės sekretoriaus postą.

Pirmadienį D.Trumpas, be kita ko, susitiko su buvusiu viceprezidentu ir aplinkosaugos aktyvistu Alu Gore'u. Demokratas po susitikimo kalbėjo apie „labai įdomų“ pokalbį su D.Trumpu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.