Marselyje prie koncertų salės sulaikytas žmogus su Kalašnikovo automato kopija

Prancūzijos policininkai

Vienas iš policininkų, budėjusių prie pastato, pastebėjo, kad netoliese stovinčiame automobilyje sėdi automatu ginkluotas žmogus.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Vienas iš policininkų, budėjusių prie pastato, pastebėjo, kad netoliese stovinčiame automobilyje sėdi automatu ginkluotas žmogus.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2016, 2:38 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:46 PM

Vyras buvo sulaikytas prie koncertų salės, kurioje turėjo pasirodyti populiarus prancūzų reperis Julis. Vienas iš policininkų, budėjusių prie pastato, pastebėjo, kad netoliese stovinčiame automobilyje sėdi automatu ginkluotas žmogus.

Pareigūnas nedelsdamas iškvietė pastiprinimą. Kai šis atvyko, nežinomasis jau buvo palikęs transporto priemonę, bet pareigūnams netrukus pavyko jį surasti ir sulaikyti.

Paaiškėjo, kad jo ginklas, paslėptas po viršutiniais drabužiais, yra kopija, šaudanti plastikinėmis kulkomis. Sulaikytasis teigė atėjęs prie koncertų salės spekuliuoti bilietais, o automato maketą pasiėmė, kad iš jo neatimtų pinigų. Bet jokių bilietų pas jį nerasta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.