Meksikoje automobilyje rastos penkios nužudytos moterys

Meksikos šiaurinėje

Pareigūnai nurodė, kad kol kas pavyko nustatyti tik vienos aukos tapatybę.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Pareigūnai nurodė, kad kol kas pavyko nustatyti tik vienos aukos tapatybę.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AP ir lrytas.lt inf.

Dec 20, 2016, 9:46 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:40 PM

Sakatekaso visuomenės saugumo sekretorius pranešime nurodė, kad moterų lavonai buvo aptikti ankstų rytą Chuan Aldamos mieste.

Liudininkai pranešė matę, kaip tą padidinto pravažumo automobilį, kuriame buvo aptikti moterų lavonai, persekiojo kita transporto priemonė ir tada jis rėžėsi į sieną.

Pareigūnai nurodė, kad kol kas pavyko nustatyti tik vienos aukos tapatybę. Automobilyje taip pat buvo aptiktas į plastikinį maišelį įkištas ginklas ir kelių rūšių narkotikų. Šalia įvykio vietos taip pat rasta pusiau automatinio ginklo šovinių tūtelių.

Anot pareigūnų, kaimyninėje Chalisko valstijoje sekmadienį dėl vieno pikapo bagažinėje aptiktų kelių lavonų buvo suimti dešimt vyrų. Vienas sulaikytųjų yra policijos, kuri dažnai sulaukia kaltinimų dėl ryšių su Meksikos narkotikų karteliais, detektyvas.

Chalisko valstijos vyriausiasis prokuroras Eduardo Almagueras nurodė, kad plastiku uždengtoje pikapo bagažinėje buvo rasti šeši lavonai. Keturių iš nužudytųjų tapatybės buvo nustatytos ir paaiškėjo, kad anksčiau jie turėjo ryšių su narkotikų prekeiviais.

E.Almagueras sakė, kad šie nužudytieji greičiausiai tapo narkotikų prekeivių gaujų karo dėl įtakos valstijos sostinės Gvadalacharos apylinkėse aukomis.

Šioje valstijoje veikia sparčiausiai Meksikoje augantis Chalisko naujosios kartos narkotikų kartelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.