Netoli Ciuricho islamo centro rastas smogiko kūnas

Šveicarijos Ciuricho mieste

Ciuricho islamo centre šaudęs vyras sužeidė tris žmones.<br>AP nuotr.
Ciuricho islamo centre šaudęs vyras sužeidė tris žmones.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2016, 3:33 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:34 PM

Pirmadienį vakare užpuolikas pradėjo šaudyti islamo centre, įsikūrusiame netoli Ciuricho centrinės geležinkelio stoties.

Nedaug trukus po Gesnerio tiltu, esančiu už kelių šimtų metrų nuo įvykio vietos, buvo pastebėtas žmogaus kūnas ir ginklas. Pareigūnai patvirtino, kad tai – ieškotasis šaulys.

Policija kol kas tepranešė nepastebėjusi jokių požymių, kad šis įvykis būtų kaip nors susijęs su džihadistų judėjimu „Islamo valstybė“.

Pranešama, kad du sužeistieji, 30 ir 56 metų amžiaus, patyrė sunkių sužalojimų, o trečiojo, įpusėjusio ketvirtąją dešimtį, būklė yra ne tokia sunki.

Vietos žiniasklaida pranešė, kad pirmadienį, 17.30 val. vietos laiku, į centrą įsibrovus tamsiais drabužiais vilkinčiam užpuolikui su vilnone kepure, jame buvo 10 žmonių. Pašaudęs vyras pabėgo. Policija pradėjo šukuoti aplinkines gatves, kol galiausiai jo kūną rado už kelių šimtų metrų nuo minėtojo centro.

Centro, kuriame buvo įvykdytas išpuolis, bendruomenę sudaro daugiausiai Somalio, Eritrėjos ir Šiaurės Afrikos šalių piliečiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.