Stambulo pareigūno likimas: išsigelbėjo prie stadiono – žuvo naktiniame klube

Vienam turkui pavyko išsigelbėti per gruodžio 10-ąją prie „Bešiktaš“ stadiono nugriaudėjusius sprogimus, tačiau išpuolis Stambulo naktiniame klube Naujųjų metų naktį jam buvo pražūtingas.

Saugumo pareigūnas Fatih Cakmakas budėjo naktiniame klube, kai Kalėdų Senelio kostiumu persirengęs teroristas įsiveržė ginkluotas teroristas ir pradėjo šaudyti.<br>Twitter nuotr.
Saugumo pareigūnas Fatih Cakmakas budėjo naktiniame klube, kai Kalėdų Senelio kostiumu persirengęs teroristas įsiveržė ginkluotas teroristas ir pradėjo šaudyti.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 1, 2017, 2:05 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:56 PM

„Daily Sabah“ skelbia, kad vienas iš 39 žuvusiųjų per šaudynes klube „Reina“, anksčiau išgyveno 45 policininkų ir civilių gyvybę nusinešusius sprogdinimus prieš tris savaites.

Saugumo pareigūnas Fatih Cakmakas budėjo naktiniame klube, kai Kalėdų Senelio kostiumu persirengęs teroristas įsiveržė ginkluotas teroristas ir pradėjo šaudyti.

F.Cakmakas taip pat dirbo ir prie stadiono „Vodafone Arena“, kurioje gruodžio 10 dieną žaidė futbolo klubai „Bešiktaš“ ir „Bursaspor“. Ten dirbę riaušių policininkai tapo išpuolio, už kurį atsakomybę prisiėmė Kurdistano darbininkų partija (PKK), taikiniu.

Automobilyje susprogdinta bomba buvo susprogdinta netoli autobusų, kuriuose sėdėjo policininkai, o gretimame parke susisprogdino mirtininkas. Žuvo 37 policininkai ir aštuoni civiliai.

F.Cakmakui pavyko išsigelbėti per šį išpuolį, bet po trijų savaičių jis tapo kito išpuolio auka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.