Prancūzijoje iš krauju aplaistyto namo paslaptingai dingo keturių asmenų šeima

Prancūzijos policija pradėjo tyrimą

Troadecų šeimą sudaro apie 50 metų tėvai Pascalis ir Brigitte, sūnus Sebastienas ir duktė Charlotte.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Troadecų šeimą sudaro apie 50 metų tėvai Pascalis ir Brigitte, sūnus Sebastienas ir duktė Charlotte.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 1, 2017, 8:44 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 8:31 PM

Nuo dingimo dienos šeimos banko sąskaitose ir mobiliuosiuose telefonuose neaptikta jokia veikla. Remiantis naujienų agentūrų pranešimais, tėvas kadaise kentėjo nuo depresijos, o sūnus turėjo psichologinių problemų.

Troadecų šeimą sudaro apie 50 metų amžiaus tėvai Pascalis ir Brigitte, sūnus Sebastienas ir duktė Charlotte. Jie paskutinį kartą pastebėti vasario 16 dieną. Apie šeimos dingimą pranešė Brigitte sesuo.

Tyrėjai apieškojo dviejų aukštų šeimos namą ir ant sūnaus Sebastieno telefono bei motinos laikrodžio rado kraujo dėmių. Po laiptais taip pat aptikta kraujo pėdsakų. Anot prokuroro, rodos, kad bandyta valyti kraujo dėmes. Abu šeimos automobiliai tebestovi kieme, policijai tik nepavyko rasti Sebastieno automobilio.

2013 metais sūnus pripažintas kaltu dėl grasinimų nužudyti savo tinklaraštyje, jam paskirti viešieji darbai.

Prancūzijos laikraštis „Le Monde“ pranešė, kad sūnus internetiniame vaizdo žaidimų forume paskelbė tokią žinutę: „Ko labiausiai nekenčiu? Savo atvaizdo. Kas mane liūdina? Mano gyvenimas.“

O socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje vaikinas rašė: „Jei kas nors iš tikrųjų žinotų, kas dedasi mano galvoje, pagalvotų, kad esu jokių moralinių vertybių neturintis pamišėlis.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.