Sąmonę atgavusi motina išgirdo širdį draskančią žinią apie dukrelę

Per Mančesterio teroro išpuolį auka tapusios aštuonerių metų mergaitės mama tik dabar sužinojo, kad jos dukra mirė. Tragišką žinią motina išgirdo vos tik atgavo sąmonę po operacijos.

S.Roussos buvo jauniausia Mančesterio teroro atakos auka.<br> „Facebook“ nuotr.
S.Roussos buvo jauniausia Mančesterio teroro atakos auka.<br> „Facebook“ nuotr.
S.Roussos buvo jauniausia Mančesterio teroro atakos auka.<br> „Facebook“ nuotr.
S.Roussos buvo jauniausia Mančesterio teroro atakos auka.<br> „Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 2, 2017, 12:25 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 12:37 PM

48 metų Lisai Roussos buvo pranešta, kad jos aštuonerių metų dukra Saffie žuvo per teroro ataką. Per išpuolį, kuris pražudė 22 žmones, taip pat buvo sužeista mergaitės motina ir vyresnė sesuo Ashley, rašo „The Independent“.

Šeimos draugas Mike'as Swansonas patvirtino, kad ligoninėje esanti L.Roussos šiuo metu jau yra „sąmoninga ir po operacijos“.

„Ji pilnai suvokia, kas vyksta, ir jos gyvybei pavojus nebegresia, – socialiniame tinkle „Facebook“ skelbia M.Swansonas. – Didžiuojuosi Lisos ir jos vyro Andrew stiprybe. Jų narsa yra verta pagyros. Jų vyriausioji dukra Ashley irgi atsigavo ir ji kalbasi su mama.“

M.Swansonas, kuris turi kompiuterių taisyklą prie pat L.Roussos ir jos vyro maisto išsinešimui restorano Leilande, pareiškė, kad šeima bando „atstatyti savo gyvenimą“.

Aštuonerių metų S.Roussos mokyklos direktorius Chrisas Uptonas ją apibūdino, kaip „gražią mažą mergaitę“, kurią „visi mylėjo“.

S.Roussos buvo viena iš septynių vaikų, kurie žuvo per gegužės 22 dienos teroro išpuolį Mančesterio arenoje. Savižudis 22 metų Salmanas Abedi susisprogdino arenos foje vos tik pasibaigus garsios dainininkės Arianos Grande koncertui.

Jungtinės Karalystės policija vis dar bando išsiaiškinti, ką teroristas S.Abedi, kuris galimai susijęs su džihadistų judėjimu „Islamo valstybė“, darė paskutinėmis dienomis iki atakos. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.