Po teroro atakos Londone lietuvė negali surasti dingusio mylimojo

Po šeštadienio vakarą įvykusios atakos, per kurią žuvo 7 žmonės, o dar 48 buvo sužeisti, viena lietuvė vis dar negali surasti savo mylimojo prancūzo. Mergina, vardu Gerda, prašo žmonių pagalbos socialiniuose tinkluose – ji nesusisiekia su savo vaikinu Sebastienu nuo to vakaro, kai trys džihadistai surengė išpuolį.

 Lietuvė prašo pagalbos internautų - ji neranda savo vaikino.<br> Facebook nuotr.
 Lietuvė prašo pagalbos internautų - ji neranda savo vaikino.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2017, 6:21 PM, atnaujinta Jun 5, 2017, 7:00 PM

Mergina teigė, kad jos vaikinas Sebastienas buvo būtent toje vietoje, kur siautėjo teroristai.

„Po teroro atakos ant Londono tilto mano vaikinas dingo ir niekas jo nuo to laiko nematė. Mes skambinome ir skambinome, laukėme ir tikrinome, kur tik galėjome, bet vis tiek jo nėra nė ženklo.

Prašau, jei galite pasidalinti šiuo įrašu, suteikti man kokios informacijos ar pagalbos, pažadu padaryti viską, kad jums atsidėkočiau! Mano širdis plyšta ir norėčiau, kad niekas nepasijustų taip, kaip aš jaučiuosi dabar. Prašau, padėkite man!“- socialiniame tinkle „Facebook” rašė lietuvė.

Išpuolio metu mergina buvo Maltoje. Jai pavyko gauti bilietą į Londoną tik antradieniui, todėl socialiniuose tinkluose ji prašė žmonių pagelbėti gauti bilietą kiek galima anksčiau.

„Aš jaučiuosi beviltiškai, man reikia grįžti ir įsitikinti, kad jam viskas gerai. Negaliu užmigti ar užsimerkti, man labai baisu ir man reikia jūsų pagalbos“, - internautų prašė mergina.

Sebastienas Belangeris atsiskyrė nuo savo dviejų draugų kai bėgo nuo užpuolikų, kurie po išpuolio automobiliu ant Londono tilto iššoko iš automobilio ir ėmė pulti žmones peiliu.

Dienraščiui „Southwark News“ mergina pasakojo, kad skambino draugui daugybę kartų, tačiau nesulaukė jokio atsako.

„Manau, jis pametė savo telefoną, nes dabar jis išjungtas – greičiausiai išseko baterija, - sakė mergina. - Visi jo draugai atsidūrė ligoninėse, tačiau apie jį – jokių žinių.“

Jei turite informacijos ar galite padėti, parašykite redakcijai laišką adresu budintis@lrytas.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.