Princas Williamas ir Kembridžo kunigaikštienė lankysis Lenkijoje ir Vokietijoje

Kensingtono rūmai patvirtino, kad Didžiosios Britanijos Kembridžo kunigaikštis princas Williamas ir kunigaikštienė Catherine liepos viduryje vyks penkių dienų oficialaus vizito į Lenkiją ir Vokietiją, praneša express.co.uk.

Remiantis lenkų žiniasklaida, princo Williamo ir kunigaikštienės Catherine vizito data patvirtinta, rašoma interneto portale www.tvn24.pl.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Remiantis lenkų žiniasklaida, princo Williamo ir kunigaikštienės Catherine vizito data patvirtinta, rašoma interneto portale www.tvn24.pl.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-13 19:01

Remiantis lenkų žiniasklaida, princo Williamo ir kunigaikštienės Catherine vizito data patvirtinta, rašoma interneto portale www.tvn24.pl.

Kembridžo kunigaikščių vizitas Lenkijoje ir Vokietijoje, kurio metu pora lankysis Varšuvoje, Gdanske, Berlyne, Heidelberge ir Hamburge, numatytas liepos 17-21 dienomis, pranešė Kensingtono rūmai.

Pirmą kartą apie numatomą Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos atstovų vizitą Kensingtono rūmai pranešė kovą.

Vizitas, kuris rengiamas Didžiosios Britanijos užsienio reikalų ministerijos iniciatyva, yra laikomas dar vienu „Brexit“ diplomatijos žingsniu, kuriuo siekiama išsaugoti ir sustiprinti Didžiosios Britanijos ryšius su Europa po pasitraukimo iš Europos Sąjungos.

Manoma, kad mažieji princas George'as ir princesė Charlotte  savo tėvų kelionėje nelydės.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.