Moteris JAV nudūrė savo vyrą ir keturis vaikus

JAV Džordžijos valstijoje 33 moteris įtariama nužudžiusi savo vyrą ir keturis vaikus. Ji sulaikyta. Pasak policijos, moteris bendradarbiauja su tyrėjais, tačiau nusikaltimo motyvas kol kas lieka neaiškus, praneša agentūra dpa. 

AP nuotr.
AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 7, 2017, 10:58 AM

Visos penkios aukos buvo nudurtos. Nužudyti vaikai buvo dvejų, ketverių, septynerių ir dešimties metų amžiaus. Devynerių metukų sesutė dėl sunkių durtinių žaizdų nuvežta į ligoninę, jos gyvybei gresia pavojus. Šeimos tėvui buvo 33-eji. 

Policija ryte sulaukė greičiausiai pačios įtariamosios skambučio. Kai atvyko į namus Loganvilyje, rado čia motiną ir penkių aukų kūnus. „Tai žiaurus nusikaltimas, kokio mūsų bendruomenėje niekuomet nesitikėjome“, - TV stočiai „Fox5“ sakė policijos atstovė. 

Pasak kaimynų, šeima su vaikais į Loganvilį atsikraustė prieš kelis mėnesius. Įtariamoji esą pradėjo keistai elgtis po savo tėvo mirties. Loganvilis yra už 50 km nuo Džordžijos valstijos sostinės Atlantos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.