Po išpuolio Barselonoje dingęs 7-metis berniukas atsirado

Po išpuolio Barselonos La Rambla alėjoje pradingo septynerių metų berniukas Julianas Cadmanas, tačiau šeštadienį buvo rastas. Jis Barselonos centre buvo su mama, tačiau ji per išpuolį buvo sužeista ir jie buvo išskirti, rašo „The Guardian“.

 Septynerių J.Cadmanas po atakos pradingo.
 Septynerių J.Cadmanas po atakos pradingo.
 Septynerių J.Cadmanas po atakos pradingo.
 Septynerių J.Cadmanas po atakos pradingo.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 19, 2017, 4:19 PM, atnaujinta Aug 19, 2017, 4:47 PM

Praėjus dviem dienoms po išpuolio dingęs vaikas buvo rastas ligoninėje. Kol kas neaišku, kokius sužeidimus jis patyrė ir kokia yra jo būklė.

Iš Sidnėjaus kilęs Tony Cadmanas socialiniame tinkle „Facebook“ penktadienį kreipėsi į internautus prašydamas, kad jie padėtų jam rasti anūką Julianą.

Berniuko mama Jom šiuo metu guli ligoninėje, tačiau jos būklė yra stabili. J.Cadmano tėvas Andrew teigė, kad su sūnumi kalbėjosi vos kelios valandos prieš tai, kai jis dingo. Tėvas šiuo metu vyksta į Barseloną ieškoti savo sūnaus.

Australijos užsienio reikalų ministrė Julie Bishop po išpuolio tvirtino, kad vienas australas Barselonoje yra laikomas dingusiu, o dar keturi buvo sužeisti.

Per ataką taip pat žuvo trejų metų vaikas, o vienas penkiametis iš Airijos buvo sužeistas, jam buvo sulaužyta koja. Iš viso Barselonoje teroristai nužudė 13 žmonių ir sužeidė dar šimtą, kai furgonu važiavo per turistų sausakimšą Ramblos alėją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.