Australijoje studentas per paskaitą beisbolo lazda užpuolė dėstytoją

Australijos policija sulaikė studentą, penktadienį Australijos nacionaliniame universitete per paskaitą beisbolo lazda užpuolusį dėstytoją ir tris bendramokslius, praneša naujienų agentūra AP. 

Studentas atsistojo iš savo vietos su beisbolo lazda rankoje ir priėjo prie auditorijos priekyje stovėjusio dėstytojo.<br> AFP/Scanpix nuotr. 
Studentas atsistojo iš savo vietos su beisbolo lazda rankoje ir priėjo prie auditorijos priekyje stovėjusio dėstytojo.<br> AFP/Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-25 09:24

Kanberos policija pranešė, kad šiek tiek po 9 val. ryto studentas atsistojo iš savo vietos su beisbolo lazda rankoje ir priėjo prie auditorijos priekyje stovėjusio dėstytojo. Kiti paskaitoje dalyvavę studentai mėgino įsikišti ir sulaikyti užpuoliką, tačiau jis spėjo sužeisti keturis žmones, tarp jų ir dėstytoją. Į įvykio vietą iškviesti pareigūnai jaunuolį sulaikė ir nuvežė į areštinę, informavo policijos inspektorius Benas Cartwrightas. 

Prieš keturias savaites statistikos paskaitas pradėjęs lankyti aštuoniolikmetis užpuolikas iki šio incidento į policijos ar žvalgybų akiratį nebuvo patekęs. Jo elgesio motyvas kol kas nežinomas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.