Šveicarijoje dar viena nuošliauža užgriuvo nukentėjusį Alpių miestelį

Dar viena nuošliauža penktadienį smogė Šveicarijos Alpių miesteliui, dar neatsigavusiam po ankstesnės nuošliaužos, nuslinkusios prieš dvi dienas.

Iš Bondo miestelio, esančio prie sienos su Italija, kalno šlaitu lėtai slinko  purvas, akmenys ir nuolaužos .<br>AFP/Scanpix nuotr.
Iš Bondo miestelio, esančio prie sienos su Italija, kalno šlaitu lėtai slinko  purvas, akmenys ir nuolaužos .<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 25, 2017, 8:40 PM, atnaujinta Aug 25, 2017, 8:42 PM

Vaizdo medžiagoje iš Bondo miestelio, esančio prie sienos su Italija, matyti kalno šlaitu lėtai slenkantis purvas, akmenys ir nuolaužos .

Naujausias purvo srautas užpylė du ar tris namus, kalbėdamas iš Bondo sakė Bregalijos turizmo tarnybos direktorius Michaelis Kirthneris.

Graubiundeno kantono policija pranešė, kad nauja nuošliauža pataikė į teritorijas, kurios jau anksčiau buvo užtvertos saugumo sumetimais po trečiadienį nuslinkusios daug didesnės nuošliaužos. Tąsyk miestelio apylinkėse dingo aštuoni žmonės, tarp kurių esama Vokietijos, Austrijos ir Šveicarijos piliečių.

Policija praneša, kad per penktadienio incidentą niekas nenukentėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.