Maskvos centre sunkvežimis rėžėsi į žmones: sužeisti du pėstieji

Maskvos centre, Karietnyj Riad gatvėje, sunkvežimis partrenkė du pėsčiuosius ir pasišalino iš įvykio vietos. 

Kol kas neskelbiama, ar tai buvo eismo įvykis, ar teroro aktas.  <br>AFP/Scanpix nuotr.
Kol kas neskelbiama, ar tai buvo eismo įvykis, ar teroro aktas.  <br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Leonas Grybauskas

Aug 30, 2017, 10:31 PM, atnaujinta Aug 31, 2017, 7:22 AM

Apie tai informavo Rusijos naujienų agentūra „RIA Novosti“, remdamasi informacija, gauta iš Valstybinės kelių eismo saugumo inspekcijos Maskvos valdybos spaudos tarnybos. 

„Karietnyj Riad gatvėje sunkvežimis partrenkė du pėsčiuosius ir pasislėpė. Vairuotojas yra ieškomas“, – iš karto po įvykio sakė agentūros pašnekovas. 

Po kelių valandų portalas RBK pranešė, kad sulaikytas sunkvežimio vairuotojas, kuris partrenkė du žmones Maskvos centre. Nukentėjusieji buvo hospitalizuoti. 

Anksčiau buvo pranešta, kad incidento kaltininkas iš įvykio vietos paspruko. Policija sulaikė MAZ vairuotoją, kuris partrenkė du pėsčiuosius Maskvos centre ir pabėgo iš įvykio vietos, pranešė RBK Vidaus reikalų ministerijos Maskvos valdybos spaudos tarnyba. 

Pasak agentūros pašnekovo, vairuotojas buvo sulaikytas Kapotnios rajone (Maskvos pietrytinėje dalyje. – Red.). „20 val.10 min. adresu: Bolšoj Karietnyj skg., namas 4, įvyko eismo įvykis. 

„Vairuotojas, važiuodamas MAZ automobiliu, užvažiavo ant dviejų pėsčiųjų ir pasišalino iš įvykio vietos. Šiuo metu policijos pareigūnai sulaikė automobilį su vairuotoju Kapotnios rajone“, – sakė žinyboje.

Pasak spaudos tarnybos pareigūno, pėstieji buvo hospitalizuoti.

„Įvykio vietoje dirba Valstybinės kelių eismo saugumo inspekcijos pareigūnai, atliekamas patikrinimas“, – pridūrė RBC pašnekovas.

Vidaus reikalų ministerijos atstovas pabrėžė, kad informacija, jog sunkvežimio vairuotojas sąmoningai įsirėžė į žmonių grupę, yra neteisinga. Pasak jo, kalbama apie eismo įvykį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.