Škotijos viešbutyje siautėjusiai „nesivaldančių“ britų pensininkų porai skirta bauda

„Nesivaldančių“ pensininkų porai, viename prabangiame Škotijos viešbutyje vidury nakties grasinusiai darbuotojams ir svečiams – kaip teigiama, dėl „blogos reakcijos“ į išgertą alkoholį – penktadienį buvo skirta svari bauda.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 2, 2017, 10:09 AM, atnaujinta Sep 2, 2017, 10:20 AM

„Abu kaltinamieji elgėsi tarsi būtų nesivaldantys“, – teisme Škotijos pietiniame Perto mieste sakė prokuroras Michaelas Sweeney.

Teismui buvo išaiškinta, kaip 69 metų Ruth Fergu vasario 4-ąją vidury nakties pažadino savo 72 metų vyrą Robertą ir pareiškė, kad viešbučio „MacDonald Loch Rannoch“ darbuotojai priešiškai su ja elgėsi.

Tik naktinius marškinius vilkėjusi moteris vėliau pažadino vieną viešbučio svečią, o šis, pamatęs, kad moteris yra „apsvaigusi ir atrodė nesiorientuojanti“, perspėjo darbuotojus, budėjusius priimamajame.

Tačiau pusnuogis Robertas Fergusas atlėkė į fojė ginkluotas žirklėmis ir pradėjo grasinti darbuotojams bei svečiams, kad juos „papjaus“ ir „nudės“.

Jis taip pat išdaužė durų stiklą po ranka pasipainiojusiu informaciniu ženklu.

Išsigandę darbuotojai ir svečiai išbėgo iš viešbučio ir spruko į netoliese esantį Kinloch Ranocho miestelį.

Po dviejų valandų žilaplaukiai triukšmadariai buvo sulaikyti, o jų automobilį BMW nutempė policija.

Sutuoktiniams atstovavę advokatai sakė, kad pora „alkoholio pavartojo daugiau negu buvo protinga“, o ponui Fergusui pasireiškė „bloga reakcija“ į svaigalus.

Šerifas Gillianas Wade'a skyrė porai 4,1 tūkst. svarų (4 477 eurų) baudą. Robertas Fergusas taip pat buvo įpareigotas papildomai atlyginti viešbučiui padarytą 800 svarų žalą.

„Nemanau, kad turiu jums sakyti, kad šis reikalas itin apmaudus, – G.Wade'as teisme sakė R.Fergusui. – Neabejoju, kad to gailėsitės visą likusį gyvenimą.“

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.