Rusijoje karys nušovė tris savo dalinio narius, du sužeidė

Rusijos Tolimųjų Rytų regione dagestanietis karys penktadienį nušovė tris kitus karius, tarp jų savo vadovaujantį karininką, ir dar du sužeidė, bet galiausiai buvo nukautas, pranešė kariškiai. 

23 metų karys paleido ugnį iš automato į savo karininką ir kitus karius, laukusius savo eilės šaudyti, po to pabėgo, pasiėmęs ginklą. <br>AFP/Scanpix nuotr.
23 metų karys paleido ugnį iš automato į savo karininką ir kitus karius, laukusius savo eilės šaudyti, po to pabėgo, pasiėmęs ginklą. <br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 30, 2017, 10:23 AM, atnaujinta Sep 30, 2017, 10:26 AM

Incidentas įvyko per šaudymo pratybas viename kariniame poligone Belogorsko mieste Amūro srityje, maždaug už 900 km į šiaurės vakarus nuo Vladivostoko.

Pasak kariškių, neramioje Dagestano respublikoje gimęs 23 metų karys Gasanas Abdulchadas paleido ugnį iš automato į savo karininką ir kitus karius, laukusius savo eilės šaudyti, po to pabėgo, pasiėmęs ginklą. 

Vienas informuotas šaltinis sakė naujienų agentūrai „Interfax“, kad šio išpuolio aukomis tapo 28 metų kuopos vadas Jegoras Uvkinas ir 1997 metais gimę kariai Matvejus Bernikovas ir Andrejus Ozerovas. 

Bėglio paieškose dalyvavę antiteroristinio dalinio kariai šeštadienio rytą rado G.Abdulchadovą, bet jam pasipriešinus ginklu karį nukovė.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.