Indijoje atstumtas vyras sudegino savo mylimąją

Pietų Indijoje penktadienį nuo nudegimų mirė viena moteris, kurią judrioje gatvėje padegė jos atstumtas vyras, pranešė policija.

Vyrui buvo pateikti kaltinimai dėl kelių nusikaltimų, įskaitant pasikėsinimu nužudyti ir bandymu išžaginti.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Vyrui buvo pateikti kaltinimai dėl kelių nusikaltimų, įskaitant pasikėsinimu nužudyti ir bandymu išžaginti.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2017, 2:55 PM

Vienas vyras apipylė benzinu ir padegė 25 metų mylimąją, kuri jį atstūmė. Incidentas įvyko ketvirtadienį pietinės Telanganos valstijos Sekunderabado mieste.

Išgirdęs moters pagalbos šauksmą, vienas praeivis užgesino liepsnas ir nuvežė ją į ligoninę. Medikai nustatė, kad nukentėjusioji apdegė 60 proc. kūno, sakė tyrėjas Srinivasa Rao.

„Ji mirė šįryt nuo savo nudegimų“, – telefonu sakė pareigūnas naujienų agentūrai AFP.

„Jie pažinojo vienas kitą pastaruosius dvejus metus. Vaikinas manė, kad mergina buvo jį įsimylėjusi, bet sužinojęs, kad taip nėra, jis negalėjo susitaikyti su įžeidimu“, – pridūrė jis.

Tas vyras buvo suimtas ketvirtadienio vakarą, kai jo auka dar nebuvo mirusi. Iš pradžių jam buvo pateikti kaltinimai dėl kelių nusikaltimų, įskaitant pasikėsinimu nužudyti ir bandymu išžaginti.

Manoma, kad įtariamasis buvo savo auką įsimylėjęs, bet ši vaikinui buvo abejinga, tad jis pradėjo prie jos priekabiauti ir persekioti, neįvardytą policijos pareigūną citavo naujienų agentūra „Press Trust of India“.

Šis incidentas prisidėjo prie ištisos virtinės Indijoje įvykdytų kraupių nusikaltimų prieš moteris. Pastaraisiais metais pranešamų nusikaltimų skaičius itin išaugo, ypač po 2012-aisiais Delį sukrėtusio, studentės mirtimi pasibaigusio atvejo, kai gauja išžagino 23 metų merginą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?