Izraelyje paviešintas įrašas su premjero žmonos pykčio proveržiu

Izraelyje sekmadienį paviešintas garso įrašas, kuriame girdėti, kaip Benjamino Netanyahu žmona piktinasi jai nepatikusia žinute laikraštyje, tapo nauju galvos skausmu problemų persekiojamam šalies premjerui.

 S.Netanyahu dažnai kritikuojama už įžeidžiamą elgesį, kivirčus su personalu ir kišimąsi į valstybės reikalus.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 S.Netanyahu dažnai kritikuojama už įžeidžiamą elgesį, kivirčus su personalu ir kišimąsi į valstybės reikalus.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2018, 10:58 AM

Įraše girdėti, kaip Sara Netanyahu reiškia nepasitenkinimą savo patarėjui tuo, kad laikraščio paskalų skiltyje paskelbtoje žinutėje apie ją nepaminėtas jos įgytas išsilavinimas.

„Esu įgijusi iš-si-la-vi-ni-mą! Esu psi-cho-lo-gė! Bakalaurė! Magistrė!“ – piktai sako premjero žmona. Garso įraše taip pat girdėti, kaip ji kažką nesuprantamai šaukia.

2009 metais darytą garso įrašą pirmas paskelbė naujienų tinklalapis „Walla“, o netrukus jį buvo galima išgirsti per daugelį didžiųjų Izraelio televizijos kanalų.

Žiniasklaida praneša, kad S.Netanyahu supykdė 44 žodžių žinutė, kurioje buvo rašoma, kad premjero žmona sutiko pagelbėti viename mokyklos lėšų rinkimo renginyje, tačiau nebuvo paminėta, kad yra psichologė.

S.Netanyahu dažnai kritikuojama už įžeidžiamą elgesį, kivirčus su personalu ir kišimąsi į valstybės reikalus.

Ministras pirmininkas socialiniame tinkle „Facebook“ parašė, kad šias garso įrašas yra „prieš mano šeimą vykdomos negailestingos raganų medžioklės dalis“

Anksčiau šį mėnesį buvo paviešintas slapta darytas įrašas, atskleidęs, kaip niekur nedirbantis vyriausybės vadovo 26 metų sūnus su savo turtingais draugais už mokesčių mokėtojų pinigus pramogauja striptizo klubuose.

Šie skandalai B.Netanyahu užklupo policijai atliekant du tyrimus dėl galimos korupcijos, sukčiavimo ir piktnaudžiavimo pasitikėjimu, kuriuose figūruoja premjeras.

B.Netanyahu griežtai neigia nusižengęs įstatymams ir tvirtina, kad šie kaltinimai yra prieš jį žiniasklaidos vykdomos politinės raganų medžioklės dalis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.